mandag 16. mai 2016

Hentesett lille lerke

Hentesett lille lerke

Baby Ull, Lerke, Lille Lerke. Stor rundp og strømpep nr 2 . Anne-Kirsti Espenes, Sanne Fjallan Kari Haugen, . I nettbutikken finner du både garnet og boka. Strikkepakke med garn og oppskrift.


Hentesett lille lerke

Et perfekt helårsgarn som funker til alt fra babyens aller første hentesett til . Lille Lerke er et mykt og slitesterkt helårsgarn i fin merino-bomulls-blen og en tynnere utgave av Lerke. STØRRELSE : Barn, Baby. Garnpakke: Hentesett. TEKNIK : Strik, hækling.


PINDEFORSLAG : Rundp og strømpep . Disse er begge strikket i lille lerke , et garn jeg elsker! Siden dette er et hentesett er det strikket i den minste størrelsen, men jeg tror vi kommer . Bruk Faunadrakten som hentesett til sommerbabyen, som bursdagsandtrekk eller barnehageplagg til. Her finnes nesten 40 . Nydelige kjole til salgs. Jeg hadde ikke hentesett med første, hadde et antrekk planlagt, men hun svømte i det,.


Hentesett lille lerke

See what people are saying and join the conversation. Det er ingen omtaler ennå. Dale lille Lerke 293_02. BABY HENTESETT De fleste . I dag har vi fått påfyll av kataloger og litt nye farger i garnkvalitetene Babyull, Lille Lerke og Lerke.


Fargene vil bli lagt ut i løpet av kvelden, mens . Man blir helt varm om. Dagens gratisoppskrift: Lille Bølgetopp Hentesett. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift, . Mormor tok på seg jobben med å strikke et nydelig hentesett tulla vår kunne reise hjem med. Kjekt å se det i bruk på den lille prinsessa :).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg