fredag 20. mai 2016

Spansk 3 muntlig eksamen

Spansk 3 muntlig eksamen

Leseliste for nivå III fremmedspråk spansk. Grunnlaget for vurdering er kompetansemålene i læreplanen. Generell vurderingsveiledning: se s. Karakter skal settes . Spansk eksamen er enten muntlig eller skriftlig, med mindre du er privatist og skal ha begge. Deretter er det 2- oppgaver der du skal skrive spansk. For å mestre skriftlig og muntlig spansk er det viktig å utvikle et ordforråd ved siden av å jobbe med.


Eksamen Skriftlig og muntlig eksamen. Fastsatt som forskrift av Utdanningsdirektoratet 3. Lyttetekster Spansk Nivå III. Trykk på den lytteteksten du ønsker å lytte til, og avspilleren starter automatisk.


Trykk PLAY, og du vil starte lyttetekst nr. Akademiet Nettstudier tilbyr Spansk som nettstudium. Om motivasjon og virkemidler for å skape muntlig aktivitet.


Spansk 3 muntlig eksamen

Jeg hadde spansk nivå - standpunkt og muntlig eksamen Jeg ønsker nå å ta spansk nivå , når jeg tar den blir da spansk nivå fjernet fra . Er det noen her som har hatt privatist munttlig eksamen i spansk før? Hun som fikk bøyde verb feil, svarte dårlig på spørsmålene og gjorde . Spansk , Nivå II er både et fellesfag og et programfag og tas av elever i vgs og. Når du skal ta eksamen som privatist i Spansk nivå III , er det ”Læreplan i fremmedspråk” som. Jeg har spansk nivå , og kom opp i muntlig eksamen i det.


I nivå får du karakterer, en skriftlig og en muntlig. Til det skriftlige anbefaler jeg å . Hei skal opp i spansk muntlig privatist eksamen om noen få dager, og lurte på om. Noen som har tatt spansk muntlig som privatist og kan dele sine erfaringer?


Spansk 3 muntlig eksamen

Dato og sted for muntlig eksamen får skolen innen 1. Morsmålseksamen er eksamen i et annet fremmedspråk man kan ta i stedet for. II og muntlig karakter fra nivå III på vitnemålet. Program for munnleg eksamen framandspråk. Max min per kandidat.


Emnet gir en videre innføring i spansk allmennspråk med vekt på uttale, lytteforståelse, . Fremmedspråk: spansk. Du må ha eksamen i både skriftlig og muntlig morsmål. Begge karakterene må. VURDERINGSKRITERIER: MUNTLIG EKSAMEN – FREMMEDSPRÅK nivå II.


Spansk 3 muntlig eksamen

Nivå III : Du ønsker morsmål isteden for et programfag. Presentasjon (P) Oppfølgingssamtalen (OS) Spontan interaksjon (SI).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg