torsdag 26. mai 2016

Buss hønefoss drammen pris

Det er ikke tillegg for barn og honnør. Oversikt over priser gjeldende fra 1. Bruk av overgangsbillett buss tog krever periodebillett hos Vy. Prisene på ungdomsbillett og. Linje 2Hønefoss – Oslo Linje 2får ikke offentlig støtte . De kjører nøyaktig som før, men med nye priser og billetter.


Buss hønefoss drammen pris

Buss fra Drammen til Hønefoss via Hokksund og Vikersund går fra Drammen busstasjon til . Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke). Reis enkelt og komfortabelt mellom Oslo og Hønefoss med tog ! Strekningen er en del av. Sjekk pris og bestill billett til høyre. På linje 2Hønefoss –Oslo er ombordtillegget 1kroner på periodebillett. Linje 1Hønefoss – Vikersund – Geithus – Åmot – Horgen – Drammen stasjon.


Honnør Honnørtakst er av prisen på voksen enkeltbillett avrundet oppad til. Buss på strekningen Hvittingfoss Svarstad og Hønefoss Jevnaker. BK 1Drammen Hokksund Åmot Geithus Vikersund Hønefoss 1Drammen. I nedre Buskerud (Røyken, Hurum, Lier, Drammen og Nedre Eiker) er sonene allerede basert på kommunegrensen,.


Dette gir et mer kundevennlig billettsystem, raskere avvikling av trafikken og bedre sikkerhet for sjåførene. Røyken og Lier kommune og videre mot Drammen , gjelder priser og prisregler fra Buskerud. Nå kan du kjøpe bussbilletter.


Nå er busstilbudet til Vy i Norge tilgjengelig i Vy- appen og på vy. Rutetider Håndtering av bagasje Billetter og priser Support og hittegods . For dager siden - Pris Bussen koster kr 5- Billetten kan kan betales med kort, kontanter. Total prisoversikt , reglar og kjøp av billett finn du på nettbuss. Kongsberg minutter og fra Hønefoss en halvtime.


Får du ikke minipris på disse strekningene er buss billigst, og halvparten. Lillehammer og Otta, Kristiansand og Arendal og Oslo og Hønefoss. Finn rute- og prisinformasjon hos Nettbuss. Askeladden Reiser kjører flybuss på strekningen Sundvollen - Hønefoss.


NW1Haukeliekspressen er nå en halvtime raskere. Med ny tunnel i Telemark effektiviseres traseen til Haukeliekspressen. Drammen , Kozmos Gulskogen Senter - Ikke tilgjengelig for klikk og hent.


Det betyr raskere bussreise. Retning: Drammen Via Hokksund har stopp som går fra Bruenden . Hønefoss , Kozmos Hønefoss - Ikke tilgjengelig for klikk og hent . Fra før er det klart at alternativer er falt bort, etter at Nettbuss besluttet å. Priskuttet gjør at månedskortet fra Hønefoss til Oslo til sammen er . Dagens busstilbud mellom Hønefoss og Drammen er virkelig ikke til å bli. Brakar og man må dermed betale full pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg