torsdag 24. januar 2019

Sitat om å nyte livet

Teller du år, blir livet kort. Men lengst varer livet om du nyter hvert sekund. Trenger du et godt sitat ? De svake kan aldri tilgi.


Tilgivelse er et karaktertrekk du kun finner hos sterke mennesker. Ta deg tid til å nyte.

LEV i livet og ikke i hodet. Lykke er ikke et spørsmål om hvor mye man har å nyte , men om hvor sterkt . Den dagen du kom inn i. Hvis du vil nyte livet , så nipp langsomt til det. For å nyte friheten, må vi beherske oss selv.


Sitater og visdomsord. De fleste skygger i livet vårt, skyldes at vi selv står i veien for solen. All interesse for sykdom og død er bare et uttrykk for interesse for livet.


Alle dyr, bortsett fra mennesket, vet at den egentlige meningen med livet er å nyte det.

Masai) En tyr nyter ikke respekt i to hjorder. Derfor la oss til fulle nyte nåtiden (i den grad du velger og bestemmer deg for). Ordtak av Engelsk kilde og sitater av Engelsk kilde! Denne Pinnen ble oppdaget av Janne. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Om arbeid Om glede og sorg Om kjærlighet Om livet Om livsfilosofi. Kultur Psykososial rehabilitering: Rekonstruering av liv. Man trenger sine vanskeligheter fordi de er nødvendige for å nyte suksess. Og sitater om selvtillit kan fungere som et kompass. Livet er en reise nyte turen.


Enten et humoristisk utformet sitat som åpner deg for en ny måte å se på en. Stort har jeg mistet,men. Utsett aldri til i morgen hva du kan nyte i dag. Eit liv utan draum og tullskap, det vart no vel altfor svart. Da oppdaget han også at det var de gangene da livet hans hadde vært.


Så blir de store, og så er vi atter to voksne alene som nyter freden, og trøster . Blomar langs livsvegen blir til frukter om senn - somme i form av sitat og ordtak. Sier Skam har hjulpet dem gjennom tøffe tider i livet.

Vi har funnet sju inspirerende sitater fra Disney-filmer vi vil dele med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg