torsdag 17. januar 2019

Bbhugme gravid og ammepute trekk

Bbhugme gravid og ammepute trekk

Nå kan du kjøpe ekstra trekk til din bbhugme gravid- og ammepute. Gravid- og Ammepute , Grå. Bbhugme , gravid- og ammepute , Stone. Trekk til Ammepute , Dusty Pink.


Bbhugme gravid og ammepute trekk

Den perfekte gaven til gravide og ammende. Våre testere er gravide og nybakte foreldre som ammer eller flasker barna sine. Funksjoner: Er trekket avtakbart, er materialet økologisk, er ammeputen lett å vaske,.


Pen og fresh ammepute med smarte funksjoner og veldig lang . Med yttertrekk i bomull og en silikonring i hver ende justerer du lett form og hardhet. Video - bbhugme for gravide og ammende Se en demostrasjon av bbhugme. Materiale trekk : 1 bomull, Øko-Tex Standard 100-sertifisert. Dette er det mest populære produktet i kategorien Ammeputer med en gjennomsnittlig . For dager siden - Pent brukt gravid- og ammepute med ekstra trekk selges.


Selger min pent brukte bbhugme gravidpute og ammepute. Den beste puten etter min mening! Enkelt å justere lengde, form og fasthet. Deep Ocean Blue ekstra trekk til graviditetspute. Ammepute med trekk i grå fra det norske merket bbhugme , som er anbefalt av jordmødre.


Sørg for at kroppen din har det komfortabelt under graviditet og amming. Kommer til å bruke samme denne gangen, har bare kjøpt nytt trekk til. Har bbhugme gravid- og ammepute som jeg bruker nå i graviditeten , . Unik pute som kan brukes både under graviditet og ved amming. Komplett med trekk og . Under graviditet fungerer bbhugme som en full kroppspute ved å sørge for. OEKO-TEX sertifisert stoff til trekket og BPA frie silikonringer.


Dette er en ren ammepute , i motsetning til gravidputen som er en multifunksjonell pute, og som er. Jeg har bbhugme , kjøpte den i starten av denne graviditeten fordi den. Er det noen som har erfaring med BBHugme som ammepute ? Test av pute til gravide og nybakte mødre – BBhugme.


Den har et trekk i økologisk bambus (i tre forskjellige farger) som enkelt kan tas av og . Baby Tula Bæreseler Baby Tula tilbyr ergonomiske, funksjonelle bæreseler med et trendy og vakkert design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg