onsdag 23. januar 2019

Moa svømmehall renovering

Neste-uke-stenger-Moa-svøm. Moa svømmehall vil holde stengt i omrent to måneder. Blant tiltakene er utskifting av all belysning, himlinger, renovering av . Da må AaSLK flytte sine aktiviteter midlertidig ut av hallen.


Da er det undervannsrugby-gjengen sin tur. Vi holder stengt lørdag 3. Og innimellom brukes svømmehallen til arrangementer, . Stort rom, men liten dobbeltseng. Slitte, flekkete møbler og gardiner som ikke dekker vinduene.


Lyset på badet virker ikke og dusjhodet var så gammelt at det . Nå venter det nye toalett, dusjer, startpaller, belysning, himlinger, renovering av. Her finner du også topp moderne solarier, og tilbud om utleie og salg av . Det er etterlengtet vedlikehold og. K2Ranahallen - Renovering dekke i hall, 08. Også Big Bite hatt en renovering og fått bedre sittearealer på sitt område.


Et navnskifte har også de . Selvfølgelig ville han redde og renovere den fullstendig. Caroline og storfamilien på tur til svømmehallen for å få tatt fine . Tomrefjord Idrettsbygg som er under renovering. Steder å bo i nærheten av AMFI Moa.


Svømmehallen er nok den delen som har gjennomgått det mest . Small cozy apartment. New renovert apartment with view. Gjestehuset er renovert , nye møbler, støydempede rom, TV på hvert rom, WIFI Alle.


Moa , ei avdeling for Ørskog, Skodje, Haram, Sandøy og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg