fredag 18. januar 2019

Kake med peanøtter og karamell

Snickerskake er den ultimate kaken for alle som elsker salt og søtt. Perfekt å ha med i sekken på . Smør sjokoladeglasuren over den stivnede karamellen. Dryss over peanøtter , og gjerne også karamellfudge -strøssel.


Sett kaken i kjøleskapet . Vent et minutt eller før du rører inn smør og fløte.

Avkjøl til romtemperatur og hell karamellen over peanøttene. Jeg har laget noen forskjellige varianter av denne flotte kaken. For ikke snakke om at sjokolade, peanøtter og karamell er en uslåelig kombo! Når dagene er litt tøffe og tankene kverner, er min terapi å bake. Og mens kaken er i ovnen så lager du sjokoladekremen.


Denne uken har vært litt . Toppet med salt karamell og hakkede peanøtter. Sjokoladerullekake med peanøtter og karamell.

Rull forsiktig ut kaken og smør marengsfyllet jevnt utover. Lettvint turkake med karamell og peanøtter. Himmelsk fromasjkake består av en mandelbunn som dekkes med to forskjellige lag fromasj: Apri. Myk skumkake inni og mørk sjokolade på topp, akkurat som. Hvem liker ikke salte peanøtter , sjokolade og salt karamell i én og samme kake ? Kombinasjonen av en supersaftig og mørk sjokoladekake , fylt med et godt lag luftig ostefyll, salt karamell , peanøtter og tilslutt trukket med et godt lag mørk . Hvorfor ikke bytte ut den tradisjonelle sjokoladelangpannen med denne fristende kaken ? Den vil garantert falle i smak!


Alle” liker Kvæfjordkake – bortsett fra meg. Jeg syns den er for søt og for mild. Men mannen min elsker den.


Derfor måtte jeg prøve å få til en variant som også . Her er oppskrift på festkake , og hvordan du best deler en kakebunn. På myTaste vil du finne 3oppskrifter for kake med peanøtter og sjokolade samt tusenvis av lignende. LcHf: Turkake med karamell og salte peanøtter.


En aldri så liten repost for nye lesere. Dette er nemlig den ultimate turkaken og . Mange spør etter snickerskake.

Bare så det er sagt – min er annerledes enn alle de andre. Concordiakake er en nydelig sukkerbrødsbunn fylt med spennende, fløyelsmyk vaniljesmørkrem. Den er enkel og rask å røre sammen, og passer perfekt som topping på iskrem, ved siden av eplekake eller andre kaker , eller som . Kaken dekkes med gyldne mandelflarn.


Mens kaken steker lager du karamell og sjokoladekrem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg