torsdag 10. januar 2019

Friluftsområde lindås

Friluftsområde lindås

Gladihaug, Selivarden, Torlandsfjellet-Sætrekletten, Austlendingen. Friluftsområde Bergen og omland friluftsråd (BOF). Bruk gjerne søkefeltet helt øverst til venstre for å finne badeplasser og friluftsområder.


Friluftsområde lindås

Eit stort barnevennleg område med sandstrand og svaberg er no sikra som friluftsområde for alle. Klikk på den knappen merket med for å gå tilbake til listen med artikler. Området er godt egna for fotturar, eller padling . Både Lindås , Meland og Radøy kommunar har gjennomført ei kartlegging. Tilbake til forsiden. Lindås Natur, kultur og fritidIdrettTurmål og friluftsområde.


FERIETIPS 2: Bergen og omland friluftsråd (BOF) har laga ei oversikt over friluftsområde og badeplassar i Lindås. Kva med ein tur til Lindåsosane eller den. Gode badeforhold via handikaprampen (bade-) vår i Nautevågen friluftsområde , Lindås. Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Kvassnesstemma . Vågseidet, Risa eller Mikkelsvågen i Kvalvågnes friluftsområde.


Lindås kommune har ei rekkje flotte saltvasspollar og vassdrag som er godt egna for. Men det ligg fleire viktige tur- og friluftsområde i nærområdet som har tilkomst frå . Morkefjellet er Radøy kommunes sitt fineste friluftsområde. Ingen i umiddelbar nærhet til den planlagte kyststien. Nordhordlan Stølsheimen og i Lindås , men eg må berre enno….


Lindås Venstre meiner at Lonene med Brekkeløypa og området rundt . Forside: Marstein fyr friluftsområde i Austevoll kommune. Når det gjelder drift av friluftsområdene , har BOF nå en velutstyrt og dyktig. Montering av ny tretrapp i Kvernhusviki friluftsområde i Lindås. Kvamsvågen friluftsområde with an interactive map and directions.


Følg Rv til Lindås , følg skilting til Fanebust. Fin badeplass, friluftsområde og parkeringsplass. Eiendommen ligger i område som er avsatt til landbruks-, natur- og friluftsområde , samt reinsdrift (LNFR). Det er kommuneplan Lindås , datert 22. Eide Fjordbruk vil bygge et nytt oppdrettsanlegg ved Ospeneset i Lindås som vil legge beslag på et areal mer enn fire ganger større enn i dag.


Oppmøtetidspunkt: Onsdag 24. Hyttene er fra til m². Får ikkje midlar til renovasjon, som vert rekna som drift. NAL_liggende_RGB_pos. Innholdet er hentet fra NALs prosjektdatabase . Astrid Aarhus Byrknes.


Guttormsen har nå opprettet en egen side om Lindås -saken på internett. Byantikvaren (Jonatan Krzywinski), Plan- og bygningsetaten (Ole Roger Lindås ), Idrettsseksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg