fredag 11. januar 2019

Rullekake med jordbær og sjokolade

Rullekake med jordbær og sjokolade

Enkel rullekake med jordbær og sjokolade. Hjemmelaget rullekake er lekende lett å lage og smaker supergodt. Ikke bare er det himmelsk godt . Med friske og syrlige bær blir rullekake med sjokolade en skikkelig god sommerkake.


Har du ikke friske jordbær kan du selvsagt bruke andre bær, . Vi har fylt den med bringebærsyltetøy. I dag lagde jeg en lettvint kake, en klassisk rullekake , fylt med krem,ferske jordbær mer krem, og drysset hele kaken med en lys sjokoladefudge. Dette var sabla god rullekake med masse nydelige smaker. Jordbær og sjokolade sammen er jo aldri feil – det funker hver gang. Rørte jordbær Noe av det beste og enkleste du kan gjøre er å røre friske bær med sukker etter smak.


Rullekake med rørte jordbær og pisket krem. Swissrull marengs med jordbær og karamell. Sjokoladerull med jordbær og krem. Med denne oppskriften er det lett å lykkes. Croissanter med sjokolade , vaniljesaus og bringebær – Ida Gran-Jansen.


Rullekake med jordbær og sjokolade

Kaken har nydelig bunn laget med marengs, valnøtter og sjokolade. Kaken dekkes så med et deilig, kremete fyll laget med kremost, fløte, eggeplommer, . Sikt mel og bakepulver og vend inn. En lettvint og deilig sommerkake som er . Vi toppet denne med krem når vi forsynte oss, og det pleide som regel ikke å holde med ett . Enda en kollega har hatt bursdag og jeg har tatt med kake på jobb. Pynt gjerne ned noen jordbær til slutt og strø over litt mer hakka daim.


Denne enkle rullekaken med jordbær og sjokolade lager du kjapt til på under en time. Jeg tok inspirasjon fra italienske bakverk som cannoli og tiramisu, og valget falt på kremost- og sjokoladefyll. Fyll kaken med ønsket fyll for eksempel syltetøy, krem eller sjokolade. En kjempegod rullekake med bringebærsyltetøy i . Ha resten av den piskede kremfløten utenpå kaken og pynt med revet sjokolade og friske bær. Nydelig rullekake fylt med sommerens bringebær og nydelig kremost.


Da er en deilig dag med ruskevær snart blitt til kvel og her har vi bakt og smakt oss gjennom dagen. En flott rullekake til sommersti når du har friske jordbær for hånden! En dobbel sjokoladekake med friske bær er velkommen på ethvert kakebord. Slik lager du vakker festkake med jordbær. Populære emner: DIY-mat . Denne kaken er fylt med en fantastisk pasjonskrem, som er så frisk i smaken, helt nydelig!


Og jordbær passer så godt sammen med pasjonsfrukt. Osteiskake med salt karamell og daimsjokolade. Festkledd rullekake. Skjær opp jordbær og legg på og strø over hakkede pistasjenøtter.


Rullekake med jordbær og sjokolade

Pynt med roseblader, jordbær og hakkede pistasjenøtter. Ukens drink Varm sjokolade med krydret rom . Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller over vannbad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg