onsdag 26. september 2018

Fellesbad

Fellesbadet er åpent for alle. Det er mulighet for svømming og lek. Vanntemperaturen er mellom 27- 28C. Ta med hele familien eller venner til en . Kvinner ( over 18) - Badstue.


Menn (over 18) - Badstue.

Opplyser ikke om fellesbad. Boligprosjektet Basecamp Sagene frister med flatskjerm på hyblene, men glemmer å nevne at hybelkjøperne må . Våre åpningstider for fellesbad er: - Mandager kl. I vinterferien i uke er svømmehallen åpen for publikum mellom 10. Tomannsrom inneholder to enkeltsenger som kan settes sammen om det ønskes.


Vi tilbyr gratis tråløst . Hvis du har med deg egen bil så har Backpack Hotell egne parkeringsplasser like i nærheten, som kan leies for bare kr. Damebad fra til 21. Familierom med felles bad.

Holmestrand svømmehall tilbyr svømming og lek i fellesbadet. Privat rom til 3kr. Passer best for voksne Rolig strøk. Kan disponere vannkoker og kjøleskap, . I kjelleren i Johan Svendsensgate finnes et bad som er til disposisjon for alle. Chambre privée à 33€.


Eneboligen ligger i rolig strøk på Lisleby, km fra Fredrikstad sentrum. Har lys innredning og tregulv. Du får tilgang til felles bad på gangen. Maks antall gjester . Dette rommet har oppvarming, klesskap, skrivebor dobbeltseng og enkeltseng.


Du har tilgang til et bad du deler med person som bor i enkeltrommet ved siden av. Dobbeltrom med felles bad. Seng på 4-sengers sovesal for begge kjønn med felles bad. Enkeltrom med felles bad.


Rom med aircondition, parkett og felles bad. Størrelse på rom m² . Dette tomannsrommet har mikrobølgeovn, sittehjørne, vannkoker og felles bad.

Her er det ikke plass til ekstra senger. Type seng(er) enkeltsenger. Tremannsrom Economy med felles bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg