fredag 21. september 2018

Grillet laks krydder

Du leter rådløs i kjøleskapet og i krydderskuffen , det må da være noe tilbehør du kan. Knus koriander, spisskummen, fennikel og salt i en morter. Gni skinnsiden på laksen inn med litt nøytral . Skjær rutesnitt i kjøttsiden av laksen og gni inn krydderblandingen.


Jeg syns i utgangspunktet at laks bare er sånn passe. Tips om hvordan du kan lykkes med grillet laks , og pimpe opp fisken og tilbehøret: lun.

En perfekt match til krydderstekt laks er ovnsstekte grønnsaker. Det hele får følge av deilig krydder som gjør at det sparker litt fra i smaksløkene. Lillegutt sa egentlig takk for . Klapp lett med fingrene på fisken, slik at krydderet fester seg godt.


Einerkvister på grillen sammen med laksen gir den en fin røyksmak. I denne oppskriften får laksen også smak av spennende krydder. Bland med de andre ingrediensene.


En mild agurksalat runder . Tørk lett av laksefiletene med papir og gni dem godt inn med en god mengde av krydderblandingen - på alle sider.

Grillet krydret laks. Stek laksen i ovnen på 200 . Liker du krydder og eksotiske smaker, vil du . Servert med grillet kål og rømmedressing ligger det an til et drømmemåltid. Tips: Hvis du vil være helt sikker på at laksen ikke setter seg fast på . Her er en kjempegod oppskrift på grillet laks med kryddersmør.


Servering: Server laksen med kryddersmør , litt salat og nypoteter. Bruk den som krydder på fisken eller som dipp ved siden av. Ganske ironisk, siden jeg ikke har egen grill og ikke liker laks.


En klassisk cæsarsalat faller alltid i smak, og er superenkel å lage. Krydret laks på cæsarsalat. Har du prøvd med laks til? Vi ser at mange tror det er vanskelig å grille fisk.


Serveres med risnudler, salat og krydret nuoc mam. Plankelaks er en fin måte å tilberede laks på grillen. Hva med grillet krydderlaks ? Ingrediens: kryddersmør. Varmrøkt grillet lakseside med dill og kryddersmør.


Den smakte HIMMELSK og smeltet på tuga - den beste grilla laksen vi har smakt!

Her kommer den rene, friske smaken av stekt laks til sin rett - og blir spisset av grønn pepper og rundet av den. De robuste urtene passer spesielt bra hvis man skal grille , steke eller. Hel laks med sitron, urter og potetskiver. Taco med laks , spinat, frisk salsa og fetaost. Det er bare de unge bladene som brukes som krydder.


Går godt til grillet fisk. Her sammen med en frisk salsa og wraps. Laks på grillen er supergodt! Laksen er smaksatt med tandoori krydder , som gir en spennende og god smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg