torsdag 20. september 2018

Hjemmelaget meze

Hjemmelaget meze

Inviter til meze og disk opp hummus, fylte auberginer, grillede kjøttboller. Labneh er hjemmelaget kremost som er laget av yoghurt. Gårsdagens falafler serveres i dag som del av en meze tallerken. Meze betyr småretter eller snacks, litt samme prinsipp som tapas.


Hjemmelaget meze

Meze er småretter lagd for å deles. Her finner du over oppskrifter på meze jeg har samlet fra Istanbul og reiser i Tyrkia og Midtøsten. Hjemmelaget pitabrød. Skal du ha folk på middag, og vil lage litt sånn mat som gjør at dere kan sitte lenge tilbords? Her er tips til meze til mange!


Innlegg om meze skrevet av Helene. Jeg har hatt planer om å lage hjemmelaget falafel i bortimot seks år, men i stedenfor spiste jeg meg lei på falafel på . Lise Finckenhagens meze : Skapt for å deles. Med følge av hjemmelaget guacamole og salsa i tortillaen er fredagskvelden reddet.


For et par uker siden var jeg i Dubai. Byen har så mange steder du kan spise, drikke eller feste, men du må vite om dem først. Ordet meze kommer fra Det ottomanske riket og betyr å smake og. Retten består av tre typer tyrkisk meze : tzatziki, hummus og ezme, alle hjemmelaget.


Stjernen i menyen er ulike meze , småretter fra Midtøsten, skapt for å deles. Byløvene står over dessert, selv om både hjemmelaget arabisk . Oppskrift på enkel, hjemmelaget rødkål. Solbærsirup og karve gir den klassiske, gode smaken til dette tilbehøret. Passer godt til julens ribbetallerken, and og til . Meze : Grillede greske kjøttboller med harissamajones. HJEMMELAGET SCHNITZEL MED GRØNNE BØNNER OG OVNSTEKTE TOMATER.


Hjemmelaget meze

PRØV EN EKSOTISK HELGEMENY La deg førføre av Midtøsten. Tre forskjellige hjemmelaget tyrkiske meze : Hummus, ezme og tzatziki. Three different Turkish meze : Ezme, hummus and tzatziki. Set in Mèze , rue de la pyramide Bel Appartement offers terrace, free WiFi,. Patatas Bravas er en . Tyrkisk hjemmelaget jordbærsyltetøy av Sultanbacı.


Store flate brød rett. Tabbouleh med aprikos er en klassisker på ethvert meze -bord! Karisik Meze Tabagi (PERS). Blanding av forskjellige kalde og forskjellige varme.


Hjemmelaget meze

Serveres med stekte grønnsaker og hjemmelaget saus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg