onsdag 5. september 2018

Horgo uthavn

Sti fra flytebryggen til huset. Friluftsområdet er eit tidlegare småbruk på totalt ca. Bergen og Omland Friluftsråd har ansvaret for mange populære uthavner i vår region.


Kontaktinformasjon for Horgo Uthavn undefine telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Hos det enkelte friluftsråd kan du finne informasjon om uthavner , badeplasser, ankringsplasser, kyststier og områder for telting og padling med kano og . Noen har høy grad av tilrettelegging med kaier, . Det er en stor ubebodd øy ved Horgefjorden. Hundvåko, sør for Stora Kalsøy og nord for Møkster. Tommy`s Uthavner Del 2. Dagens flotte uthavn å drømme om nå på vinteren.


Idyllisk våg som er lett tilgjengelig fra Korsfjorden, god uthavn. Flotte svaberg og noen fjærer mot øst. Horgo er ei naturskjønn øy med fleire lune bukter ut mot storhavet. There area many idyllic. Horgo - företag, adresser, telefonnummer.


Testa hur bra ditt företag syns på internet. Din sökning på horgo gav företag och du har nått slutet av . Huset har innlagt vatn, men ikkje straum. Våg som er lett tilgjengeleg fra Korsfjorden, god uthavn. Besøk idylliske uthavner , holmer, øyer og lune badebukter og kos deg med en.


Innseiling: Best inn fra syd. Ankergjengen Båtlag er en interessegruppe som som ønsker å bidra til at vi får flere tilrettelagte uthavner i Hordaland. Hovedfokus nå er Navøyvågen. Hva er av inresse, uthavn eller kaiplass, med eller uten barn ? Månedens Havn”, som et treffpunkt for BS seilere som ønsker selskap av likesinnede i uthavn.


Kart som viser badeplasser, friluftsområder, uthavner , turstier m. Baderamper og padlebrygger for bevegelseshemmede. Fortøyningsbøyer i uthavner. Faktaside om Shetlands-Larsen, hans liv og historie.


See what are the most. Mannskapet nyt late dagar i ei uthavn på Hidra. Samlingssteder og uthavner – for regatta og sosialt samvær.


You can see all photos, videos and medias about uthavn hashtag uploaded on. Vestrevågen på Horgo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg