onsdag 5. september 2018

For mye sanasol

For mye sanasol

A- og D-vitaminer er såkalte fettløselige vitaminer. De lagrer seg i fettvevet og for mye A-vitamin kan i verste fall gi en slags forgiftning. Han ble merkelig stille på kjøkkenet og da jeg gikk for å se sto han og drakk rett fra sanasol -flaska.


For mye sanasol

For mange er det mye oppmerksomhet og masse informasjon rundt dette . Tjalve i sofaen og koste seg med sanasol flasken men. Sanasol istedet fra tran? Flere resultater fra forum. Hei,, jeg lurte på en ting,,, er det farlig å ta mye sanasol ? Er greit å gi et barn på år både tran og sanasol.


Kan barnet få overdose av D eller A vitamin? For et barn på år er anbefalt daglig inntak mikrogram . SVAR: Hei, Du har helt rett i at det ikke er bra å innta for mye vitaminer. Og så lenge man har et variert og sunt kosthold vil man dekke behovet . Har selv drukket rimelig mye sana sol. På apoteket vil de kunne gi opplysninger om hvor mye folattilskudd som anbefales. Blir det for mye av vitamin A? Måtte bare svare her!


For mye sanasol

Du må ikke gi for mye D-vitamin til små barn. Helt enig, ikke gi mer av sanasol og tran før helsesøster har svart deg her. Hva vi spiser og hvor mye vi beveger oss har stor innvirkning på vår helse. Hvis vi får for mye B- eller C-vitamin, blir overskuddet skilt ut i urinen.


Følger du disse rådene, blir det ikke for mye. Mangel på et vitamin kan gi både spesielle funksjonsforstyrrelser, såkalte avitaminoser, . Men vi e enda hær å vi drekk like mye sanasol ! Vilt bærre sei det e kampanje på måtårbytte. Kontakt Sivert styremedlem om meir kampanje! Jeg tenker at både tran og vitamintabletter blir for mye D vitamin til sammen.


For mye sanasol

C- vitaminene, men av andre ting er det vel ikke bra å få for mye heller. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Vanskelig å svelge tabletter eller piller? Gleder meg så uendelig mye til å våkne opp og kjenne at jeg er meg selv.


Alltid tatt tran og sana-sol. Listen to sanasol in full in the Spotify app. Det fungerer det, sant?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg