tirsdag 18. september 2018

Vaktrommet leveringstid

Alfa KVIST ADVANCE GTX W. Crispi Fjellstøvel ValdresGTX. La Sportiva Trango Tower GTX. Scarpa Zodiac Tech GTX. Sammenlign og finn best pris på fjellstøvler og jaktstøvler for dame og herre.


Se best i test, opprett prisvarsel og finn tilbud. Gjør et godt kjøp med Prisguiden! Sportsbutikken for deg som har lyst på store opplevelser, og vet at riktig utstyr betyr noe! Bestil sko fra kjente merker som Sorel og Viking på nett! Vi har et stort utvalg av vintersko, fjellsko og fjellstøvler.


Rask levering og gratis returfrakt! Legg til i handlevogn. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in . En lang tur eller fjelltur i ulent terreng krever ordentlige sko. Vi har samlet sammen en kolleksjon av det vi mener er de beste merkene og modellene på . Gode fjellstøvler er en viktig del av turutstyret på fjellet og i marka. I samarbeid med Friluftsmagasinet guider vi deg til riktige fjellstøvler til ditt bruk.


Gode sko til ditt bruk og til din fot er viktig for å få gode turopplevelser. Her finner du alt fra lave og lette tursko, til kraftige fjellstøvler for ambisiøse turprosjekt. Godt fottøy er helt avgjørende for en god turopplevelse.


Her har vi samlet tips og råd for deg som er på jakt etter tursko til alle former for aktiv fritid. GRATIS RETUR ▷ Finn stort utvalg sko og støvler i høy kvalitet til alpint og fjellturer. Vi leverer raskt og billig. Velkommen til addnature. Det finnes mange ulike fjellsko og fjellstøvler på markedet.


Noen er beregnet for dagsturer i skogen, mens andre er laget for teknisk vanskelige . SALEWA MS ALP TRAINER MID GTX FJELLSTØVEL HERRE. Fjellstøvler er designet for lange turer: I denne kategorien. I flatere og mykere terreng er kraftige fjellstøvler ubehagelige å gå med.


Hanwag Badile Combi II GTX fjellstøvel. Da passer det bedre med en tynnere og mykere såle, som gjerne kan . Kjøpt i juli, benyttet på to turer. Gore-tex og Vibramsåle. No mountain high enough. Umiddelbar komfort, bredt bruksområde (riktig stivhet), holdbar og vanntett.


Dette er stikkord som gjør den til riktig valg . I dag er lave fjellstøvler med fór mest populært, og mange velger gore-tex. Du har ingen varer i handlekurven. Bilde for kategori Tursko og fjellstøvler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg