torsdag 27. september 2018

Lage pulled chicken kyllingfilet

Her lages en hurtig og enkel variant av revet kylling, med mye smak. Lag en stor porsjon og ha det du ikke bruker samme dag til nistemat eller . Når kjøttet er ferdig så dra det fra hverandre ved hjelp av en gaffel. Server med sausen og tilbehør som brø avokado og mango.


Tynne skiver rødløk og rucola. Prinsippet er det samme, .

Revet kylling”, eller ” pulled chicken ” som det heter på ”nynorsk”, lager du. Lag coleslaw ved å blande grønnsaker og frukt i en stor bolle. Det er bare å blande.


Kjøtt som har ligget lenge i marinering og så i timevis på grillen blir bare helt nydelig mørt. Lise Finckenhagen gir deg oppskrift på egen kryddermiks. Har du noen gang smakt pulled chicken taco?


Om du ikke har slow cooker så går det også helt fint å lage uten, se tips lengre ned på siden. Kyllingfilet er i seg selv svært magert, og ved å bruke fullkornstortillas, bytte ut . Saftig burger av revet kylling ( pulled chicken ), med hjemmelaget krydderblanding og marinade.

Om du ikke lager din egen chilisaus finnes det flere varianter å få kjøpt i butikken. Jeg liker aller best når jeg kan lage knallgod mat som ser skikkelig digg ut. Pulled kylling er veldig lett å lage ! Du trenger bare å brune kyllingfiletene , ha på krydder, vann og lokk.


Hvis du bruker denne oppskriften kan kyllingen lage seg selv i ovnen mens du gjør . I går lagde jeg deilig pulled chicken taco, restene av kyllingen tenkte jeg å lage Chili con Pollo med nachos…. Legg kyllingfiletene oppå aliminiumsfolie i en ildfast form. Hell marinaden over . Da kan denne oppskriften anbefales. Jeg har dessverre sjelden det som trengs for å lage pulled pork, men tenkte.


Bruk en jerngryte, og brun kyllingfiletene kjapt på begge sider. Lag tortillachips av tortillalefserestene. Klipp dem i små trekanter. Ha i en bolle sammen med olje, salt og paprikapulver.


Stek nederst i ovn på 1°C i min. Start med å lage bbq-sausen for den trenger tid på å trekke smak. Lag en saftig og smakfull pulled chicken burger med BBQ-saus! Sett aluskålen rett på.

Prøv også Prior kyllingfilet biter 6gr favorittkylling. En sunnere variant av pulled pork, men like god! Serveres med bakte grønnsaker og en variant på coleslaw med hjertesalat.


Paprikapulver og salt. Tex-Mex pulled chicken ♫♪. Noen med tips til hva jeg kan bruke med kyllingfilet av krydder og væske?


Skal lage pulled chicken med karridressing i baguette men hvordan koke . Rask levering - Fri frakt. Nobles kyllingfilet kommer i flere smaksvarianter: Rent kyllingbryst i vann,. Tips: Lag deg kylling wraps, eller kylling i pita, smør pulled kylling rett på brødskiven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg