onsdag 25. juli 2018

Sunne vafler uten egg

Her har vi på en enkel måte erstattet egg med kaldt vann. Server vaflene med rømme, syltetøy, . Disse vaflene er uten egg , men likevel kjempegode! Han serverer dem med smeltet sjokolade og hasselnøtter.


Lages uten helsekostprodukter og kan varieres til blant anna søte vafler visst man vil!

Sunne vafler med nugatti HER: Nugatti, frukt og bær på . Har du noen gang prøvd å lage vafler uten egg ? De er sprø, saftig og litt friskere i smaken enn vanlige vafle, perfekt nå som det begynner å bli litt varmere ute. Grove vafler uten egg. Bland hvetemel, grovbakstmel, rug og havregryn i en bolle.


Til anledningen har eg samla fire sunne og . Alle elsker nystekte vafler og gjør du de litt grovere som her, kan de være et lite måltid.

Dette er supernorske havrevafler , basert på en oppskrift fra Den norske . Nysteikte vafler smaker utrolig godt med rørt syltetøy, krem eller rømme. Og skulle du ønske en røre uten egg smaker du . Prøv grove vafler i matpakken istedenfor brødskiver. I dag er det den internasjonale vaffeldagen! Det er klart vaffelen har sin egen dag , og når vaffeldagen havner midt i påsken er det bare en ting å . Vaffel er noe de aller fleste har et forhold til.


Allergi er ingen grunn til ikke å kunne kose seg med en god vaffel ! Denne vaffelen valgte jeg å . Hjemmelagde vafler er noe av det beste som finnes - hva med å lage dem helt veganske? Bruk vaffelmiks fra Møllerens når du har lyst på noe godt - enkelt og greit. Vaflene er uten egg og melk.


Havre og eple er en naturlig kombinasjon for vafler ( synes jeg) og dermed måtte det bli havrevafler med epler. Enkel oppskrift på sunne pannekaker uten egg og melk fra Made By Berit. Chiafrø kan brukes som eggerstatning i både sunne pannekaker, vafler og kaker.


Prøv disse deilige sunne vaflene med rømme og uten egg.

Ingrediensene jeg brukte var (stk ca): 1. En god oppskrift på pannekaker som passer for eggeallergikere. Pannekakene kan gjerne stekes i en teflonpanne siden det da blir lettere å snu dem. Havregryn og sammalt mel gir mye fiber, og rapsoljen inneholder sunne fettsyrer.


Hvis du lager vafler med grovt mel, magre meieriprodukter og egg får.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg