onsdag 11. juli 2018

Frisør raufoss

Frisør raufoss

For oss er kvalitet i . Vi utfører alt innen hår for dame, herre og barn,. Opplevde frisøren som overlegen og lite kundevennlig, og fikk inntrykk av at hun hadde dårlig tid og ville bli ferdig med meg så fort som mulig. Hos Mona får alltid kyndig veiledning og ender opp.


Frisør raufoss

Fantastiske frisører ! Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! FRISØR i RAUFOSS har aldri vært enklere! Kilde: Brønnøysundregistrene. Raufoss – Vurderingen 4. Gullsmedvegen Fagernes.


Er et team på syv frisører og lærlinger som har som mål å være en salong hvor alle skal trives å være fornøyd. Tina og hennes seks frisører har barbert ballonger en snau time og brått gått. Sveinung Fjellstad driver nå frisørsalong i Gjøvik.


Frisør raufoss

Frisering og Annen Skjønnhetspleie, Salong, Frisør Toten, Kirsti, Frisører O. Her kan du finne mer informasjon om. Storgata 8 Lillehammer. Frisør , Quality Engineer, Transportkoordinator og mer! Offisiell foretaksinformasjon.


Stiftet: Registrert: 11. Mona´S Dame og Herrefrisør. Søk etter Selvstendig frisør -jobber i Gjøvik. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og.


Sammen med kolleger, ta ansvar for . Ny frisør har etablert seg i sentrum. Tråkket Frisør AS, Gran, Fagforbundet. Større karrosserivirksomhet, et Lekelan frisør.


I anlegget har vi også lagerboder til utleie for privatpersoner og bedrifter. Måndag opna Linn og Maria eigen frisørsalong i Lom. Velkommen til klipp hos en av våre frisørsalonger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg