torsdag 26. juli 2018

Ovnsbakt kveite i folie

Ovnsbakt kveite i folie

Timianbakt torskefilet med lettsyltet rødbete og jordskokkpuré. Kveite med blomkålkrem, poteter, tomatsalsa og granateple. Andebryst med eple og rødløkskompott, stekte små poteter med timian , aspargesbønner og appelsinsaus. Ovnsbakt kveite med pastinakk og sjalottløk pure, boc. Det er mange oppskrifter på helstekt kveite på nettet, og jeg tok utgangspunkt i noen av dem.


Ovnsbakt kveite i folie

Smørsausen fant jeg hos fru Timian som igjen hadde fått den av . Hellefisk i ovn med taglagt timian og karljohansvampe. Har hatt litt kveitefilet i fryseren etter sommeren, og har prøvd meg litt. Brasser de i smør, stek de i ovnen med litt hakket purre og frisk timian.


Oppskriften er basert på en oppskrift jeg fant hos God fisk. Ingredienser: 8g kveitefilet. Men når vi sammenligner Håkon Bleken med en kveite , så er det på alle.


Ovnsbakt kveite i folie

Cevische av kamskjell, laks, og kveite. Lammecaré, rotgrønnsaker, timian. Jeg har en gang bakt en tikilos kveite i sanden med utgangspunkt i denne. Bakt kveite med gorgonzola og stekte epler.


Hvitløkpulver, timian ,soyasaus gr pillede reker gr . Kokk Øyvind Hjelle viser oss hvordan vi kan servere kveite på en spennede. Pynt med frisk timian på toppen. Skjær kveite i serveringsstykker. Server den bakte kveita sammen med grønnsaker, mandelpotetpuré og sandefjordsaus. OVNSBAKT KVEITE MED LINSER OG SOYASMØR.


Fres dette i litt olje, hell over linsene, en kvast timian og hell over dl med kyllingkraft. Potetene pensler jeg med ramsløkolje og strør over litt timian. Med mye purre i forma, trenger du ikke mer tilbehør . Kveite er festfisk og fastfoo noe som er en ypperlig kombinasjon dersom man har invitert gjester eller skal kose seg litt ekstra sammen med . Her har vi bakt steinbitfilet i ovnen med gresk yoghurt, sitron og urter.


Helstekt kveite med stekt bacon og eple. Pensles med olivenolje over og under, strø over timian og hvitløk. Bakes i ovn på 1grader i ca. Torsk om bord på fiskeskuta og bakt kveite tilberedet i sanden på.


Ovnsbakt kveite i folie

Bakt isgalt med spicy rekesalat og asparges. Kryddersild med hvitløk og timian. Skap et festmåltid og server stekt kveite med godt tilbehør til gjestene dine i julen.


Forvarm ovnen til 1grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg