mandag 9. juli 2018

Besøkstid fødeavdeling

Hør med avdelingen om det er greit med besøk utenom besøkstid der hvor det. Les mer om besøkstid på føde -barsel på avdelingens nettside. På denne siden finner du oversikt over de generelle besøkstidene ved hvert sykehus. I tillegg har avdelinger relevante åpningstider, . Det er ulike besøkstider på sjukehusa i Helse Fonna. Besøkstider for far: 10.


Sjå når besøkstida er for ditt sjukehus. Vis hensyn og vent med å komme på besøk hvis du selv er syk, for eksempel har omga. Den alminnelige besøkstiden. Ved de fleste sengepostene er besøkstiden kl.


Noen avdelinger har lengre besøkstider , se avdelingen. Avklar alltid med personalet om du ønsker å besøke pasienten til andre tider enn angitt . Den første onsdag i hver måned kl 13. De fødende trenger ro. Føde - og barselseksjonen. Derfor innføres det fast besøkstid på føde og barsel på Kalnes.


Skal du besøke noen som er innlagt på en av våre sengeposter? Avdelingene har ulike besøkstider , eller visittider, etter hva som er mest . Felles besøksordning ved fødeavdelingene - rbnett. På en lapp på Kk stod det at besøkstid for barnefedre og egne barn. Kvinne-barn-senteret på Øya. Far og søsken har fri besøkstid utenom siestaen og fram til kl.


Få nyhetene servert i . Besteforeldre får ikke alltid lov å komme på besøk på fødeavdelingen der et nytt barnebarn har kommet til verden. Det avhenger helt av hvilket . Tilbudet på Storken og fødeavdelingen vil likevel være det samme som før. Det er meningen at vi skal få fire kombinerte føde - og barselavdelinger med . Barnet er født — etterbyrdstiden Barnet er født, men fødselen er ikke helt over enda.


Nå har Sykehuset Østfold innført strenge begrensninger på hvem som får komme på besøk på fødeavdelingen : Kun far eller medmor får . Helsetjenesten bør informere om Ammehjelpen og støtte opprettelsen av ammehjelpgrupper . Og det er besøkstid to timer på ettermiddagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg