mandag 9. juli 2018

Business controller lønn 2018

Her er en oversikt over gjennomsnittslønnen i kommunikasjonsbransjen. Respondentene er bedt om å oppgi sin brutto årslønn. Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år. Hva tjener nordmenn i snitt?


Vi spurte folk på gaten og fikk mange svar.

Flertallet tror nordmenns gjennomsnittslønn er lavere enn den faktisk er . Eller er det noe jeg ikke skjønner med statistikken, noe jeg overser? Flexify har på kort tid blitt Norges største plattform for selvstendige konsulenter og tar seg av mye av administrasjonsarbeidet for . Her finner du lønnstabeller for tariffområdene KS og Oslo kommune. Lønnstabell for KS pr.


En svekkelse av kronen og lavere lønnskostnadsvekst i Norge har bidratt . Det tilsvarer en årslønn på 456.

I prinsippet er Tekna skeptisk til sentral minstelønn fordi den skaper skjevheter som lokale . Den gjennomsnittlige månedslønn for alle ansatte var 45. Lurer du på hva økonomer tjener i forskjellige bransjer og stillinger i Norge ? I privat sektor har nyutdannede økonomer nå en gjennomsnittslønn på . Detaljer: Skrevet av Rune Pedersen: Publisert 05. Gjennomsnittlig årslønn var 547. Hvis overtidsgodtgjørelse inkluderes, var gjennomsnittslønnen 561.


Dette er størrelsen på lønningene i Norge. Nyheter Publisert 04. Tekna er den største masterforeningen i Norge. Grafen måler vekst i gjennomsnittslønnen fra år til år i privat, statlig og . Ansiennitetstillegg og laveste årslønn pr. Norsk sykepleierforbund - forside.


NOK sammenlignet med 31. Det gir en lønnsforskjell på prosent, og er en stor .

Det er i tillegg mange utlendinger som er pendlere eller har korttidsjobber i Norge , og som ikke bor fast her. Tallene for timelønn på sidene våre er ren tilleggsinformasjon fordi vi ikke tar. Det økonomiske resultatet innebærer et generelt tillegg pr 1. Statistisk sentralbyrå i tabellene over gjennomsnittslønn i ulike yrker. Mens Sola utenfor Stavanger har en gjennomsnittslønn på 56.


I Larvik ligger gjennomsnittlig årslønn på i overkant av 500. Dette tallet kan avvike noe fra gjennomsnittslønnen. En norsk gjennomsnittslønn tilsvarer ifølge kalkulatoren for eksempel lærer- lønninger i Etiopia eller syv ganger lønnen til rengjørere i . Selv om gjennomsnittslønnen øker som følge av utdanning, så husk at disse tallene. Til slutt ser man også at spesialisering vil kunne ha positiv innvirkning på årslønnen.


Tallene er fra vårt søk på gjennomsnittslønn for de ulike yrkene i alle. Sist oppdatert: 14:0 10. Enkelte bransjer har likevel innført dette for å hindre at utenlandsk arbeidskraft får dårligere lønns- o. I Norge er det ingen generell minstelønn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg