mandag 23. juli 2018

Benkeplate mahogni

Under finner du et utvalg av våre benkeplater i heltre. Vi fører benkeplater i heltre. Her finner du de fleste tresorter som bl. Benkeplater i massivt tre - Furu - Eik: 30mm tykkelse - Eik: 40mm. Bjerk limtre - Sipo Mahogny mm - Sipo Mahogny mm . Den massive benkeplaten fås i flere tresorter her i HTH-butikken.


Du kan kjøpe trebenkeplaten med god . Det naturlige materialet skaper en varm kontrast til det svært . Raskt, enkelt og billig. Uansett hvilket type kjøkken du har er en god kjøkkenbenk og en solid benkeplate nødvendig. Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate som holder seg pen over tid. Da heltre har variable lengder og bredder, vil hver enkelt planke ha individuelle mål i kbf.


Våre benkeplater i heltre er av type eik, hvitoljet eik, sort eik, bøk, ask, hvitoljet ask, wenge, mahogni , teak og amerikansk valnøtt, er FSC sertifisert. Vi leverer flere sorter limte ( fingerskjøtede) heltreplater. En laminat benkeplate krever kun vanlig rengjøring uten annen form for vedlikehold.


På HTHs nettsider er imidlertid kun skandinaviske tresorter som eik, bøk og valnøtt representert, i tillegg til mahogni. Wengé, som brukt her i . Vi er også forhandler for PFP benkeplater. Det har vi lyst til å gjøre noe med.


Rengjør benkeplaten med trerens (IKKE grunnrens) og vann i forholdet 1:20. Oljen finnes i flere farger, f. Bord- eller benkeplater i marmor, granitt eller skifer tåler mye, men trenger litt pleie. Pleie av benkeplate i graitt, gabbro, lava og lignende.


Hvit høyglans og oljet mahogni , brede skuffer og lange arbeidsbenker. Kjøkkenkjedene selger blant annet benkeplater laget av de afrikanske regnskogstresortene wenge, sipo (afrikansk mahogni ) og iroko. Anvendelse: Anvendes innendørs på benkeplater hvor du ønsker at treverket skal. Kan benyttes på alle typer tresorter, f. Olje til nye og tidligere impregnerte treflater på fuktige steder innendørs. Gir en smuss- og vannavvisende overflate.


Teak, merbau, meranti . Passer også til mahogni og teak. Den lange kjøkkenbenken har godt med naturlig lys fra vindusrekken, og gjør matlagingen til en lek. Innredningen er fra Sigdal, benkeplate fra Marbodal. Om du ikke har merka det forresten, så elsker jeg mahogni.


De har altså en øy med benkeplate i. Skreddersydde benkeplater i laminat med laminat rettkant. Andiroba: vokser i tropisk Latin-Amerika, og ligner på mahogni. Bubinga: tresort fra tropisk Afrika, som bl. Det sikrer deg en benkeplate som kan holde evig med minimalt vedlikehold.


Med Dinesen planker får du et karakterfullt Douglas plankegulv. I denne perioden må benkeplaten ikke utsettes for vann. Farger, Natur, hvit, grå, sort og mahogni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg