mandag 30. april 2018

Kypros vær oktober

Kypros vær oktober

Kypros i oktober er svært populært. Temperaturene er fremdeles gode med grader på dagtid og en badetemperatur på like mye! Vurderer du å reise til . Er det badetemperaturen som er viktigst for deg? Det er nedbørsdager i oktober med totalt mm nedbør og denne måneden . Tabellvisning for temperatur og nedbør per måned.


Januar, 18°, -, -, 8. Februar, 12°, -, -, 7. Oktober , 17°C 63°F, 28°C 82°F, 27°C 81°F, ,. Les en oversikt over klimaet. I oktober er sommeren på hell flere steder, og sjansene for varme,. I April så kan været variere , alt fra til 25. Betydning av første linje: (1) januar (2) februar (3) mars (4) april (5) mai (6) juni () juli (8) august (9) september (10) oktober (11) november (12) desember.


AMSTERDAT- skjortevær på en uterestaurant i bydelen Jordaan i september. Se på været , nedbørsradaren, værmeldingen, satellitten, værdata og. Reisende som liker det best litt mindre varmt, skal besøke øya i april og mai eller oktober. Vår og høst er bare korte intervaller innimellom, kjennetegnet av jevnt vær.


Kypros vær oktober

Lette klær om dagen og lange ermer om kvelden anbefales i oktober. Gjennomsnitt er for Athalassa, som er kilometer fraKyrenia. Basert på værmeldinger samlet i perioden . Lufttemperatur, vanntemperatur. Værvarsel for de siste årene. Kort kan brukes som betalingsmiddel de fleste steder, men vær oppmerksom . Ayia Napa Vær Oktober.


C, gjennomsnittlig årlig. Noen som vet om noen sider hvor man kan sjekke hvordan temperaturen er på forskjellige reisemål er i slutten av oktober ? Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på . Jeg og kjæresten tenker på tur til kypros til høsten. Vær dog forberedt på at dere må reise om natten ol. Finn temperaturer og værutsikter hele året for din reise. Dette er et ferieparadis for deg som.


Kypros vær oktober

Vi har hatt høstferie her mange ganger, og kan bare huske dårlig vær en dag av . Og i september, oktober er Middelhavet på sitt varmeste! Fig Tree Bay har et tørt værlag , og den fremherskende vindretningen er fra lan noe som gir et ekstra . Profylakse mot myggstikk anbefales i myggsesongen (mai til oktober ) ved opphold i dette området. Vær også obs på alle fotobokser - de knipser deg allti så hold fartsgrensen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg