mandag 23. april 2018

Glassplate 100x50

Glassplate 100x50

Mye av arbeidsdagen vår går med til å jobbe med glass over kjøkkenbenk. Klart, gjennomsiktig glass om du ønsker å få frem en malt vegg eller f. Vi leverer og monterer glass som limes eller skrus på veggen. Det vanligste er over kjøkkenbenk , og på veggene på badet.


Glasset lakkeres med . Finn lekre beskyttelsesplater til ditt nye eller gamle kjøkken og forskjellige kjøkkenlister til. En beskyttelsesplate beskytter veggen mot sprut fra mat og væsker. Hos HTH får du beskyttelsesplater i pent herdet glass som er lette å rengjøre. Moderniser kjøkkenet ditt med splashbacks! Lakkert glass vil beskytte veggene dine samtidig som du tilfører stil og design til kjøkkenet ditt.


Her får du fordelene og ulempene med materialene over . Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å. Er det stikk-kontakter på veggen skjæres dette ut og tilpasses før glassplaten. Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate, eventuelt mellom. Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg.


Glassplate 100x50

Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Fordeler ved å bruke glass ;. Man kan lime det til veggen , eller skru det fast . Vi skreddersyr glasset med utsparing til. Den dagen du er lei det mønstrede tapetet, kan veggen bak glasset males, nytapetseres eller. Les også: Foto med glass over kjøkkenbenken. Paret har åpen kjøkkenløsning mot stua, og stuas endevegg er prydet.


Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken ! Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Fugekloss til veggpanel Fibo. Jeg leter etter en rimelig løsning for å beskytte veggen bak komfyren og vasken på kjøkkenet. Ser at Ikea har glassplater i herdet glass her: . Vi anbefaler kun herdet speil over kjøkkenbenken. Herdetglass lages etter mål.


Glassplate 100x50

Eller noe helt annet! Svært mange er opptatt av hva som er best å gjøre med veggen mellom benke- og overskap på kjøkkenet. En ensfarget vegg er heller ikke å forakte – det er selvsagt helt opp til deg. Noen glassleverandører har spesialiser seg på levering av glassplater til kjøkken med. Vi spesialtilpasser glassvegger, dusjvegg, glassplate til kjøkken , speil, skyvedører og gulvglass.


Gi ditt hjem mer lys og personlig særpreg. Her er det montert et blankt glass over kjøkkenbenken for å beskytte bakenforliggende vegg. Ikke et helt vanlig kjøkken : Mal en glassplate , eller på veggen og sett en plate i glass eller plexi foran, så får du et helt individuelt uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg