torsdag 26. april 2018

Sherrysaus til laks

Sherrysaus til laks

Ovnsbakt laks og grønnsaker er noken av dei bedre middagene eg får. Skal bli godt med litt annen saus enn Toros saus til laks. Vil ha laks til middag i morgen. Har prøvd ut litt forskjellige varianter av saus.


Lager de ikke selv, for synes toro har mange gode. Dette er en enkel og god oppskrift, som lett kan lages til en eller til mange. I forma er det fisk, grønnsaker og saus , det eneste du behøver i tillegg er poteter, som . Saus : Finhakk sjalottløk og ha den i en kjele sammen med vinen.


Server den bakte laksen med brokkoli og smørsaus og svart lodderogn. Kamskjell med sherrysaus. Dette trenger du til porsjoner: kamskjell. Laks Grillet laks med mango. RekerNorske reker med . Skjær laksen i porsjonsstykker på ca 1g og legg den i en ildfast form.


Server laksen med saus , fullkornsris og wokede grønnsaker. Visp inn smør i klatter til du har en tykk saus. Hollandaise Saus - 26g Toro. Bretagne Kylling - Saus 27g Toro.


Asparges, skinke og smørsaus er spennende tilbehør til laks. Kok inn kremfløte til ca. Skjær smøret i terninger og pisk dem inn i fløten . Hva skal du spise til middag med laks ? Enklere saus får du ikke. Her er tilbehør som passer ekstra godt til laks. Ostesaus med tre oster.


Bruker purresaus hvis jeg har stekt laks. Man steker da laksen i stekepannen og etter at fisken er ferdig så tar du oppi oppkuttet purre, steker . Noen som har noen tips til en sunn og god saus til laks ? Torskeloins med sherrysaus og potetmos med vårløk. Det er nemlig en saus med kraftig smak, som gjør at det ikke skal så mye til hver porsjon. Kyllingwok som bare tar min å lage inklusiv koking av risen. Den passer utmerket når man har liten ti eller om man ønsker å lage en enkel middag.


Foto: METTE MØLLER Vis mer . Her får du våre drikketips til laks tilberedt på seks . Hvis du skjønner dette prinsippet, kan du lage hvilken som helst saus. Image: RØKT LAKS MED PEPPERROTKREM OG RUGBRØDSMULER. Saus til laks : Slik lager du en god og syrlig eplesaus. Image: GRILLSPYD MED SVIN, CHORIZO OG BBQ- SAUS.


Smøraromaene peker i . Sherrysaus oppskrift med kalorier, allergener og pris. Prøv også Sennepssaus til gravet laks. Blåbærsaus med øl er en god og fyldig saus som passer til alt slags viltkjøtt. PANNESTEKT LAKS MED LUN SPINATSALAT, SENNEPSAUS OG POTETCHIPS .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg