tirsdag 24. april 2018

Arbeidssøker over 50

Trondheim voksenopplæringssenter videregående skole, Kontaktinformasjon, Opplæringstilbud. Helsesekretær voksenopplæring trondheim - trafhenriti. Tilhører, Trøndelag fylkeskommune Avdeling for utdanning.


Besøksadresse, Holtermanns veg. Bamble videregående avdeling Croftholmen tilbyr voksenopplæring med.

Voksne over år som ikke har fullført videregående, har rett til videregående opplæring, . MÅ du søke ordinært da det ikke tilbys voksenopplæring i. Undersøk med det einskilde Senter for voksenopplæring kva sluttkompetanse dei. Start, August hvert år. Vgog Vg2: dager i uka på dagtid over ett år. Er du år eller eldre, og ikke har fullført videregående opplæring, kan du ha rett på gratis videregående opplæring for voksne.


Eksamen tar du på nærmeste videregående skole. BORK karriere og kompetanse er en avdeling ved Borgund vidaregåande sskole.

Vi tilbyr realkompetansevurdering og opplæring til voksne over år. Du trenger ikke ta opp noen fag for å gå helsesekretær , det er en vgs-utdanning. Du kan ta det som voksenopplæring hvis kommunen har . Det er Stavanger offshore tekniske skole som . Eksempler på sluttutdanninger vi tilbyr er helsesekretær , tannhelsesekretær, . Her finner du alt av informasjon om utdanning innen HELSESEKRETÆR (vgs-3).


Studiet går under: Medisin. VOKSENOPPLÆRING på Skogmo videregående skole. Ekspedisjon og sentralbord. Alle voksenopplæringsgruppene har oppstart i slutten av august. Nærmere opplysninger følger.


Du kan få støtte til voksenopplæring hvis du ikke har fullført videregående opplæring. Er det søknadsfrist for å søke voksenopplæring ? Voksenopplæring – videregående opplæring for voksne. Sinsen voksenopplæring OsloMet – storbyuniversitetet.


Har flere års erfaring som helsesekretær , jeg er videreutdannet spesialist i helseadministrasjon.

Videregående fag eller yrkesfaglige studieretninger. Dersom du ikke har benyttet deg av retten til videregående skole som . Jeg tok yrkesfag på voksenopplæring som helsesekretær , jeg har nå jobbet som helsesekretær i år og jeg kjenner at det er på tide å lære noe nytt, men jeg er . Ambulansefag på Vgog tannhelsesekretær på Vg? Karrieresentrene finnes i alle fylkets . Vi har også et godt utdanningstilbud innen voksenopplæring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg