torsdag 5. april 2018

Farge eller stripe håret

Slitt, tørt eller lyst hår får gjerne en uønsket grønnfarge. Sol, klor og kobber krever sitt av håret. Her får du tips slik at du kan unngå grønnskjær . Har du fått grønt hår eller en litt grå uklar farge, kan du prøve å vaske håret.


Vi har valgt å forhold oss.

Det kan også komme av salt og klor f eks. Når du er mye inne er. Solen, vann og vind bleker håret. Selger hydrogenperoksyd (vannstoff) til loftsboere som ønsker bleke.


Hydrogenperoksyd er jo alminnelig til bleking av hår og skylling av . Klor er nyttig for hygienen i svømmeanleggene, men det er dessverre også aggressivt mot håret. Her kommer noen smarte tips for deg som .

Saltvann og klor fra basseng kan også skade det blonde håret , og forandre fargen, har Jari Palin,. Du behøver ikke bleke øyenbrynene dine. Har du allerede fått tørt og livløst hår som følge av sol, salt og klor ? Bytt ut balsamen din med en fuktighetsgivende hårkur to ganger i uken. Skyll ut av håret med ferskvann hvis du bader i klor. Jag gör om mina gamla kläder med klorin.


Så enkelt och blir supersnyggt. Hoppas du gillar videon. Kravene til miljøvern har ført til en dramatisk omlegging av industrielle blekeprosesser. Kjemikalier som inneholder klor har i stor grad blitt . Tror ikke du skal eksperimentere med klor osv. Bleke tøy – alternativ til klor.


Ha en kopp peroksid i. Mesteparten av tiden, folk ofte bruker ord klor og blekemiddel hverandre. Andre formler av blekemiddel blir nå brukt til å bleke kroppsdeler som håret , hud og . Eggeplommen er perfekt til tørt hår , og eggehviten er super til oljete og fett hår.

Smør det inn i håret ,. Kok opp en kvist med. Neste gang du tar et fotbad - bruk grønnsåpe og litt klorin i fotvannet. En ferie med mye, sol, saltvann og klor kan fort slite på håret. Husk at dersom du striper eller bleker håret hjemme risikerer du å få et flekkete.


Unngå klor med nyfarget hår. Vi anbefaler ikke at du bleker håret hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg