fredag 20. april 2018

Brød med spelt og havremel

Grovbrød med spelt , havre og chia. Beregn i overkant av timer, inkludert heving og steking. Tilfeldigehetene vil ha det at jeg har speltmel og havregryn stående i bakeskuffen og en nyinnkjøpt liter med tjukkmjølk i kjøleskapet.


Mitt første eltefrie brød lagde eg med havre , spelt og valnøtter. Eit passelig grovt brød med god crunch og smak frå nøttene. Bytt gjerne nøttene .

Noe av det beste med grytebrød er den fantastisk sprøe skorpen du får, samtidig som det på innsiden både er luftig og saftig. Flerkornbrød kan du enkelt lage selv, enten du baker eltefri eller eltet variant. Med både rug, spelt , havre og hvete, er dette et smakfullt og næringsrikt brød som . Varm vann, yoghurt og olje til det er lunkent og rør ut gjæren.


Tørrgjær tilsettes i melet. Rør inn resten av ingrediensene til en blank og smidig deig. Hjemmelaget brød er alltid veldig godt og det føles litt deilig å slippe å kjøpe langt dårligere alternativer på butikken.


Det er bakedag i helgen, og her kommer en super oppskrift på speltbrød med havregryn. Enkel oppskrift som trolig kommer til å falle i smak hos .

Grovt speltbrød er et saftig, sunt og godt brød med spelt og frø, uten hvetemel. Passer fint i matpakken og til lunsj når du skal holde deg mett lenge. Her slipper du å kna og elte, det er bare å røre sammen alle ingrediensene og fordele deigen i brødformer. Og brødene blir kjempegode! Speltbrød anses å være et næringsrikt.


Spelt inneholder både magnesium, protein, sink og jern - se vår oppskrift på speltbrød med havregryn her! Designer og blogger Maria Skappel har oppskriften på verdens enkleste og beste brød. Selve bakingen tar kun fem minutter. Grytebrød av havregryn og spelt er utrolig godt, det er også enkelt å lage.


Dette er en enkel måte å lage luftige og deilige brød på. Du bruker bare få minutter på å røre sammen, og brødet etterheves i samme bolle. Valnøtter i brød er bare helt fantastisk! Det er så fort gjort, og så er det jo så innmari godt!


Her er et kjempegodt, mellomgrovt brød med hvete, spelt og rug, som de fleste vil like. Jeg må starte med å si tusen – tusen takk for alle hyggelige . Lyst til å bake ditt eget speltbrød ? Kveldene er blitt mørke, og da er det lett å bli sittende innendørs. Hvorfor ikke sette en brøddeig etter middag, slik at du kan nyte et par nystekte .

Brødet er eltefritt og . Grove herlige havrebrød med masse smak og saftighet. Og det beste av alt, de krever lite jobbing. Alle kan lykkes med eltefritt brød ! Et fantastisk brød med sprø skorpe og god struktur.


Kan varieres i det uendelig -prøv eltefritt speltbrød med chiafrø! Grahambrød Sesambrød Müslibrød Grovt landbrød. Havre inneholder ikke gluten og har da heller ingen bakeevne. Vårt speltbrød inneholder speltmel , rug, sesamfrø og havregryn.


Oppskriften gir mer og flere mineraler og . Dette brødet er saftig, sprøtt og veldig godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg