torsdag 29. juni 2017

Mat på en varm dag

Her er oppskrifter til noen tapasretter som er perfekt mat i det varme sommerværet. Noe som betyr at tung og varm middag frister mindre enn ellers. Hva skal du ha til middag i dag ? Sommer, sol, grill og piknik i parken eller langs vannet, krever god mat.


Her gir vi deg enkle og smakfulle oppskrifter.

Hva lager du til mat frokost, lunsj og middag på varme dager ? Orker ikke mat i varmen ,. Blir enkel salat til middag i dag. Mat smaker godt i friluft, og enda bedre hvis man deler måltidet sammen med. Kanskje spekemat blir din favoritt i år, den er genial på varme sommerdager. Lettvint middag - Fru Timian frutimian.


Når det er varmt og fint vær vil vi ikke stå inne på kjøkkenet, men likevel er det viktig å få i seg både mat og drikke i solsteken.

Få tips til rask og enkel mat som . Poenget med dette er å si: Sommermat skal være så enkelt at en ivrig kokk skal kjede seg . Når du lager varm mat til middag, er det ofte lurt å lage en litt stor porsjon (som f. eks. her av stekt laks). Da har du deilig restemat til nistepakken . Alltid en allrounder, roastbiff passer til alle anledninger. Stek den på forhånd og server den enten kald eller varm den opp igjen i ovnen før . Når du serverer kald mat – som skulle vært varm. Brøddeig setter jeg også alltid en dag i forveien, sier Mari Hult.


Slik holder du turmaten varm. Det smaker ekstra godt med varm mat på tur. På den måten har han ferskt brød hver dag. Nå når varmen har lagt seg over store deler av landet, hvorfor ikke blåse.


Lag mat som kan stå i kjøleskap eller fryser en dag eller mer på forhånd. På vinteren er det godt med varm mat på tur, i hvert fall når gradestokken viser -10 . Mattilbudet er sentralt i Solvang barnehage, med fokus på sunn og næringsrik mat hver dag.

Og med barn som har tilbud om varm mat fire til . Spekeskinke og vannmelon er ikke bare utrolig godt på en varm dag. Det er også en såre enkel og kjapp middag. Vi blir bombardert av fristelser hver eneste dag. Roedekassen passer for deg som vil spise deg mett på sunn og god mat. Her ser du denne ukens meny i HASPA!


Varm mat hver dag fra 11:00. FLORØ: Torvmyrane, Nepjarhaugen og Eikefjord barnehagar prøver ut varm mat til lunsj. Jeg tok kontakt med mine matinteresserte venner og spurte om tips til. Hvis du ikke har tid til å lage frokost hjemme, har Sammen sine kaféer varm havregrøt . Bruk gjerne lokk og steik på medium varme på begge sider til den er gjennomstekt.


Eller kanskje det vart en svipptur innom butikken kvar einaste dag fordi menyen ikkje var klar på forhånd? Er du usikker på om gjestene dine liker sterk mat er det lurt å lage den . Alle skoler burde hatt gratis, varm og sunn skolemat , sier hun. Her får barna varm mat hver dag.


På Selnes barneskole satses det på næringsrik , varm skolemat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg