torsdag 29. juni 2017

Kompaktkamera vanntett

De fleste store kameraprodusentene har ett vanntett kompaktkamera i . I tillegg skal vi heller ikke glemme de vanntette alternativene. Hvis du fortsatt er usikker på hva slags kamera som passer for deg, så kan du ta . Digitalkamera kommer både som kompaktkamera og speilrefleks, men i motsetning til systemkamera er det ikke utskiftbart objektiv i disse fotoapparatene. Har du lyst på et digitalkamera? Vi har et stort utvalg av kompaktkamera i alle størrelser og dekker de fleste behov innen digitalkamera. Panasonic Lumix DC-FTer et vanntett kamera som tåler det meste og som gjerne blir med deg på eventyr.


Kompaktkamera vanntett

Det finnes et kamera for ethvert behov, men feriekameraet skal helst være. Hvis trenger et vanntett kamera som tåler juling, skal det være et . Et allerede bra kamera har blitt enda bedre og fått nye praktiske finesser. Det solide og brukervennlige COOLPIX Smed megapiksler tåler det meste: fall fra 5 . Du kan også bruke et vanntett hus på de fleste Canon-kameraer.


Vanntette og undervannskameraer. Dedikert robust kamera vs. Digitalt kompaktkamera : Robust og vanntett kamera. Få kameraer er så robuste som Olympus SW-modeller.


Kompaktkamera vanntett

Kamera er kompakt og tåler det meste. Kjøp NIKON KOMPAKTKAMERA W1HVIT hos Power. Oppdag allsidigheten til det støtsikre og vanntette digitalkameraet RX0. Få bilder av høy kvalitet i supersakte film med dette svært kompakte kameraet.


Hvilket kamera er det som er det mest robuste akkurat nå? Lei Olympus Tough TG-vanntett kompaktkamera inkl. Våre kompaktkamera fra Nikon, Canon, Sony, Olympus har innebygget blits og en. Har fra før hatt ett Canon Powershot Dvanntett kamera til denne bruken, men tiden har etterhvert gått fra det og eg var heller aldri helt . ZINK-bildene er både vanntette og selvbekledene.


Kompaktkamera vanntett

Et lite kamera er også mer hensiktsmessig, både med tanke på bruk, oppbevaring og. Vi har allerede nevnt at et vanntett kamera (waterproof) er å foretrekke. Lite brukt kamera , vanntett ned til m, frostsikker ned til -10. Støtsikker til m. Knusesikker ved belastning inntil 1kg. Den er touchkompatibel og er god å ha om du skal bruke telefonen ute på dager med fare for regn.


Silva vanntett mappe, str. Leveres uten strømforsyning . Actionkameraet er vanntett , støtsikkert og kuldesikkert, for alle utendørsaktiviteter. MP, vanntett , støtsikker, trykksikker og kuldesikkert.


Kompaktkamera vanntett

Ricoh WG-5 det heter Ricohs nye vanntette kompaktkamera som tåler tøffe tak. Det er ikke et dykkerkamera, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg