onsdag 14. juni 2017

Nrk folkeopplysningen slanking

Norsk dokumentarserie. Folkeopplysningen sjekker ut slankeindustrien. Programleder Andreas Wahl tar for seg kurene, diettene, bøkene og forskningen bak det . Markedet for treningsutstyr er enormt. Men kan man selge hva som helst under løfte om at det vil gi en sterkere og slankere kropp? Annenhver nordmann er overvektig, og slanking har blitt industri.


Nrk folkeopplysningen slanking

GMO, slanking , cannabis og livet etter døden. Biodynamisk vin og mat er populært. Men hva betyr det at noe er biodynamisk produsert? Og hva er forskjellen på økologisk og biodynamisk?


Da de i forrige uke laget et program om slanking og slankeprodukter satt jeg . Debatten raser, iallfall i noen lommer på sosiale medier, om NRK bør slankes kraftig og eventuelt legges ned. Høyresiden har alltid hatt et horn . Lite tyder på at du blir slank av Coffee Slender. Tor Guttorm Syvertsen til Drømmen om en slank organisasjon . NRKDebatt Røykere gikk til rettsak mot produsentene - når får vi første rettsak mot . NRK serien folkeopplysningen 4:hadde en episode som het slankeekspertene. NRK sprer unødig frykt om kokosfett, sier Per B. Kristiansen i foreningen Kostreform.


Nå klager han programmet inn for PFU, Pressens faglige . Om du velger å spise sunnere, ha orden på økonomien, bli slankere , får du det bedre. Har de overtatt den oppdragende funksjonen til NRK ? Og det er venteliste for å kjøpe den fra nettsiden Shoestone. Trondheim til NRK at myten om at man kan trene seg slank ,. NRK TVs anbefalte livsstil-program. Overvekt og slanking. Morsomme fakta om fordøyelse.


Introfilm Ferdigpizza NRK. Slanking og overernæring . Vår misjon er å gjøre det lettere . Og var ikke kveldens episode om diett og slanking. Anonymous poster hash: ac8e1.


Hvilken kanal er dette? Hvis du ønsker deg bedre helse, en slankere kropp og mer energi. Det handler faktisk ikke om slanking i det hele tatt.


Bra Godt – som krasjer perfekt med Dagsnytt Atten på NRK. Forklare hvordan egen livsstil kan påvirke helsen, herunder slanking og. NRK Trøndelag: Skal lære kreftpasienter å bli mer kritiske til. VG pluss: Les ekspertenes vurdering: Blir du slank av detox-piller?


Det rører hjertet til en uforbederlig skeptiker at NRK kjører videre på erfaringene fra. Ta åpningen av denne ukens avsnitt: Den friske, skjønne og slanke. Teddy TV søker Statist i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg