fredag 30. juni 2017

Frisør ganddal

Frisør ganddal

MiTo har en rikholdig behandlingsmeny, og nå i den kalde årstiden anbefaler vi en deilig kur. Bra for håret og balsam for sjelen! Kur med massasje, fra kr.


Frisør ganddal

Se spessivisert prisliste : Se på prisliste i salongen eller få veiledning og pris av frisøren før behandlingen starter eller når du bestiller timen. Dameklipp med føn, min, 6NOK. Stuss av lengde og lugg, min, 5NOK.


Klipp av lugg, min, 2NOK. Lærling som har et år igjen av læretiden, er inne i sitt såkalte produksjonsår, har samme pris som frisør. Lærlinger med reduserte priser er ikke tilgjengelig på . Vi er en moderne trendy frisørsalong som holder til i moderne lokaler på Aagaards Plass sentralt i Sandefjord.


Frisør ganddal

Vi er i dag frisører og lærling Våre frisører har . Frisør Senior Lærling: Lærling fra. Inkludert vask og enkel styling på en time. Sunt og vakkert hår. Trykk på knappene nedenfor for å bytte mellom prisliste for vår salong i Oslo og salongen i Moss.


Vi har sjekket prisene hos et utvalg frisører i Stavanger og Sandnes. Rangert etter startpris på dameklipp, fra høyeste til laveste pris : . For å ivareta hårets kondisjon og farge anbefales det å gjøre en etterbehandling ). Avbestilling må skje innen timer før avtalt time. Prislisten er fra priser. Her finner du oversikt over våre behandlinger og priser. Alle priser er fra-priser og inkl mva.


Frisør ganddal

Bestilte timer må avbestilles senest dagen i forveien. Hvis timen er på en mandag er fristen for . Det er et vidt spekter av priser man kan finne på frisørtjenester i frisørbransjen. Se priser og bestill time på nett. HUNSTADSENTERET: MAN - FRE: 10- 20. Ved ikke møtt faktureres bestilt behandling i sin helhet.


Herreklipp, Fra kr 735. Barneklipp (til og med år), kr 410. Farge til herre (Color Camo), Fra kr 515. FARGE TUBE fra 87-. FRIHANDSSTRIPER fra.


Fordi frisørene fastsetter prisen på tjenestene sine ulikt, er det vanskelig for kundene å vite hva sluttprisen for en frisørtime blir. I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som . VÅRE SAMARBEIDS PARTNERE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg