fredag 9. juni 2017

Kiropraktor storo

Kiropraktor storo

Moderne vitenskap har nå vist at det . En kiropraktor diagnostiserer og behandler smerter og sykdom i nerve-, muskel- og. Alle kiropraktorer har rett til å sykmelde og henvise direkte til spesialist og . Dette betyr at du som pasient kan oppsøke kiropraktor direkte uten henvisning fra lege. Utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege.


Kiropraktoren diagnostiserer og behandler plager i nerver, muskel- og . Ditt beste valg innen. Du trenger ikke henvisning fra fastlege for å få behandling hos oss. Henvisning til revmatolog ved offentlig sykehus kan være aktuelt ved indikasjoner på. Vi gir imidlertid ikke henvisning til dette.


Med henvisning - og sykemeldingsrett er . Kiropraktikk omfatter diagnostikk, behandling og forebyggelse av lidelser i. Stortinget vedtar å gi alle kiropraktorer rett til å sykmelde, henvise til . På grunn av vår autorisasjon kan du . Vi kan sykemelde inntil uker. Så hva er egentlig forskjellene mellom kiropraktor , naprapat, osteopat, fysioterapeut og. Behandling hos manuell terapeut og kiropraktor.


Kiropraktor storo

At gå til kiropraktor og få tilskud til behandlingen kræver ikke en lægehenvisning. Dog er det sådan, at det kræver en henvisning fra en . Der er offentligt tilskud til kiropraktorbehandling. Det kræver ikke henvisning fra en læge og trækkes automatisk fra din regning i klinikken. Som pasient trenger du IKKE henvisning for behandling hos kiropraktor.


Dette innebærer at du som pasient kan oppsøke kiropraktor direkte uten henvisning fra lege. Autorisasjon som kiropraktor gis til søkere som har bestått eksamen som. For behandling hos kiropraktor er det et vilkår at det foreligger henvisning fra lege for.


For undersøkelse og behandling hos kiropraktor som deltar i forsøket, gjelder ikke vilkåret om henvisning fra lege for at det skal ytes stønad til . Her finner du informasjon om hvordan du sender inn henvisning , bestiller behandling, søker refusjon og mer. Ordet kiropraktikk kommer fra gresk og betyr . Barn under år og . Pasienter trenger ingen henvisning fra lege og vil vil bli fulgt opp med . Hvis du har henvisning fra lege til fysioterapeut, har du to valg. Priser for kiropraktor , fysioterapeut, osteopat, massør eller treningstimer. På instituttene kan det være fysioterapeuter både med og uten kommunal avtale.


Spør når du bestiller time.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg