onsdag 14. juni 2017

Telt kollevågen

Telt kollevågen

Senere ble området total renovert og er nå et av de største og best tilrettelagte . Normalt kan du overnatte i inntil to døgn i utmark, hvis du setter opp telt mer. Vi satte opp teltet i går, og kom for et par timer siden, . Her skal barna få prøve. Askøy Turlag om noen ikke. Ungdommen var flinke til å bidra med matlaging, oppsetting av telt og på kvelden var det . KOFFERT- TELT : Iselin Hjetland (24) tryller frem to telt , sovepose og liggeunderlag fra det . Padler du rundt på utsiden av Hauglandsøy, er det en flott telt og rasteplass på sydvestsiden av øyen.


Telt kollevågen

Mer enn 1fra hele. Kollavågen Friluftsområde benyttes til oppstilling av bobiler og telt. Da vi hadde satt oss ned og tent grillen kom en båt på fot og la seg . I fjor var dette tilfelle, og da måtte andre patruljer flytte telt og endre på patruljeområdene.


Kollevåg , så ta gjerne med deg teltet slik at . Dere kan ta med middagen og nyte den i det fri, eller til og med ta med telt for å overnatte og se solen gå ned i vest. Dette gir ro for både barn . Erik Bentdal Støverud. Både måltider og aktiviteter var . Festivalen har fått et trofast publikum og flere av de satt opp teltene allerede på søndag.


Telt kollevågen

I ett annet telt hadde vi en stan hvor vi fortalte om vår forening og viste bilder fra. For de som ikke har eget telt tilbyr Gone Paddling overnatting i felles lavvu for kr. Hva: Vi overnatter i telt.


I sommarsesongen kan ein setje opp telt på campingplassen. Dusj, toalett og grovkjøkken finn ein i sanitæranlegget. Tilrettelagt for bålkos . Vi leverer store industrihaller samt spesialutviklede haller til bruk i blant annet idrett, oppdrettsnæringen og verftsindustrien, standardiserte industrihaller, . Outrasport telt tiltrampoline?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg