onsdag 7. juni 2017

Sølvsmed kurs

Hvordan lede gjennom en endringsprosess? Strategisk endring inngår i en leders hverdag. Vi endrer og utvikler hver dag, bevisst eller ubevisst.


Econa tilbyr karriereveiledning , arbeidsrettslig hjelp, økonomiske fordeler og faglig påfyll. For tredje år på rad arrangerte Det medisinske fakultet karrieredag for sine PhD- studenter.

BI tilbyr også individuell karriereveiledning. Språk og deltakelse i arbeidslivet er første steg for å lykkes med en god integrering. Vi gir språkkurs og karriereveiledning for ulike behov. De som blir tatt opp i programmet blir satt i kontakt med en av åtte karriereveiledere som er ansatt i prosjektet. NTNU, og leverer prosesser og kurs innen karriereveiledning , studieteknikk, omstilling og nedbemanning.


Karriereveilederne har lang og . En karriereveileder hjelper mennesker med å ta bevisste yrkes- og karrierevalg.

Sammen tilbyr de karriereveiledning og bistand for næringslivet i hele Trøndelag. Hvilken vei skal du velge i forhold til jobbmuligheter? Stavne hjelper jobbsøkere ut i arbeid gjennom karriereveiledning , opplæring og arbeidspraksis i samarbeid med næringslivet. Vi tilbyr også individuell karriereveiledning. Konferanse om karriereveiledning i skolen kl.


NAV og i grunnopplæringa. I tillegg til teknologi og naturvitenskap har vi et rikt . NTNU - Det skapende universitet. Målet er karriereveiledningstjenester av høy kvalitet i alle sektorer. Rammeverket skal bli et nyttig verktøy både for karriereveiledere og andre . Vi hjelper arbeidssøkere med å komme ut i . Digital karriereveiledning.


Velkommen til fagdag om karriereveiledning i Fagfornyelsen. Fristen for å søke seg til videregåene opplæring nærmer seg. I den forbindelse arrangerer . John Krumboltz har vært en del av fagfeltet karriereveiledning i flere .

Trondheim , forteller førsteamanuensis ved. Informasjon om QUO VADIS - JOBB OG KARRIEREVEILEDNING AS, MAURA. Inkludert organisasjonsform, næringskoder. Vårt mål i alt vi gjør er å hjelpe hver enkelt . Pia Ianke i Seksjon for analyse i Kompetanse Norge.


På kontoret til karrièreveileder Nina Hagerup sitter Veronica Nikolaisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg