mandag 16. januar 2017

Solkrem gel

Solkrem gel

Hos Vitusapotek tilbyr vi et bredt utvalg av solkrem fra kjente merker. Velg solfaktor i form av en krem, leppepomade, gele og spray her, og du er klar for å nyte . Ultralett solkrem til ansikt med mattende effekt og antioksidanter. Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene. La Roche-Posay Anthelios W Gel SPF30 . Det er blitt mye enklere å finne fram til en solkrem som er bra for helse og.


Eucerin Sun Sensitivity Protection Crème- Gel (faktor 25) . Hawaiian Tropic After Sun Cool Aloe Gel - Avkjølende aftersun- gele med aloe vera 2ml. Dette kan du gjøre ved å bruke solkrem med solfaktor eller mer. Cliniderm Sun Face Gel Cream FSolpleie ansikt . Hodeskallen til mannen er et utsatt område.


Mange menn har fjernet håret på . I tillegg til krem finnes det også spray, gel og lotion som har tilsvarende, solbeskyttende . Det er viktig å beskytte huden mot sterke solstråler ved å bruke nok solkrem. Beskytt huden når du soler deg hjemme eller på reise. Stort utvalg av solfaktor til hele familien.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og . Velg gjerne en solkrem som er enkel å smøre på, for eksempel en solspray, gel eller solkrem som kan smøres på våt hud. Kremen kan påføres på både våt og tørr hud og trekker raskt inn i huden. Solkrem -smøring kan som kjent . Pass på huden din og beskytt den mot UV-stråler med solkrem fra Vichy. Vi har solbeskyttelse.


Karianne på Kicks og Hilde på Vita viser nyheter innen solkrem til ansikt. Clarins Solfaktor fra Kicks. Fuktighetsgivende solkrem til ansiktet som gir vakker og solbrun farge.


Solkrem gel

Børlind After Sun Cool Gel. Kommer din solkrem dårlig ut? Bruker du solkrem hindrer du tidlig aldring av huden og beskytter mot hudkreft. Holika Holika Aloe Soothing Gel 55ml . Det er fortsatt kvinner som i størst grad kjøper solkrem. Jeg vil anbefale en gel eller en spray for menn, eller en helt lett krem som er mattende, . Varene får du utlevert, ferdig.


En fuktighetsgivende solkrem med UVA-UVB som optimerer hudens naturlige forsvar, gir fukt og beskyttelse. Resultatet blir en rynkete og slapp hud. Swissform tilbyd solbeskyttelse med lav eller middelhøy faktor. Dette for at du skal finne den solkremen som passer dine . CLINIDERM Sun Face Gel Cream . Trygge, milde, økologiske solkremer fri for nanopartikler, kjemisk filter,.


Solkrem gel

Acorelle Refreshing After Sun Gel 150ml. Bilde av Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream Broad . Forbrukerrådet har testet årets solkremer , og er skuffet over resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg