mandag 16. januar 2017

Smeltet brie

Det er noe spesielt med smeltet ost. Serverer du en helt bakt brie blir det ikke bare kosemat, men festmat! Stek Serranoskinke - legg på bakepapir - ha på godt med brie - inn i ovnen til osten så vidt smelter - toppes med ss tomater ( se bildet) og frisk . Enklere og kjappere kan det knapt gjøres, og godt er det – veldig godt!


Man tager nemlig en hel brie , putter den i stekeovnen, drysser over . Toast med smeltet brie og blåbær.

Ostesmørbrød med brie og pesto. Har ikke prøvd reker og smeltet ost, men ser skikkelig digg ut i . Denne varianten med lun brie , honning og nøtter er så god at det blir. Sett stekebrettet i ovnen og la det stå i 5-minutter til osten er smeltet. Annonse: Brie de Paris Lyst til å lage noe ekstra godt til helgen? Varm, smeltet Brie er noe av det beste jeg vet!


Du finner mange deilige . Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen.

Snu og stek videre til osten er smeltet. Denne kombinasjonen av brie , pære og bacon er helt nydelig. Brie er en bløt hvitmuggost med myk konsistens og en smak som er frisk og syrlig , med en mild og behagelig.


Kveldsgrøt med smeltet brie og sprø bacon. Grillet brie passer både til dessert og som tilbehør til biffen. Prøv denne spennende. Pass på slik at det ikke blir for varmt, da smelter osten. Lise Finckenhagen lager fest med en hel, rund ost, og serverer den varm med nøtter og tørket frukt.


Ha smør på en skive godt brød. Legg på 2-skiver brie og så mye plomme du ønsker. Grill skiven på høy varme i ovnen, ca. C, til osten er smeltet. Dette er toasten sin det!


Smeltet brie , sprøstekt bacon og søte aprikoser. Perfekt modnet brie , sånn herlig myk som du nesten kan smøre på skiva, den er det ikke mange av i vanlige butikkjeder i Norge. Lun samtidig multene i en kasserolle, og tilsett evt.


Maggie Forrests soveromsvindu, satt Banks hjemme og hørte på Thaïs i den koselige stuen med taket i farge som smeltet brie og de blå veggene.

BBQ-vri, smeltet brie og chips av søtpotet. En kremete, fransk Brie, tørkede julefrukter og flytende honning = en. Varm brie med nøtter og tørket frukt. Det handler rett og slett om å varme en hel Brie i ovnen til den smelter inni og blir ganske rennende.


Sprinklet med litt flytende honning og med noen hakkede . En gammel, men god oppskrift på biff med deilig smeltet brie. Ingredienser porsjoner 4-5gram biff gjerne entrecote ss smør. Ovnsbakt brie med fikenmarmelade, tranebær og pistasjnøtter.


Varm og smeltet brieost med det søte fikenmarmelade og pistasjnøtter, . Scones med Brie de Paris og dadler. Nybakte scones smaker utrolig godt og spesielt disse som er proppfulle av nydelig smeltet Brie de Paris og søte dadler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg