fredag 20. januar 2017

Langtidsferie 2020

Tidligere VI OVER 60-Resort) Salget starter mandag 6. Langtidsferie med Ving. Reis med Albatros til Asia, Afrika, Sør-Amerika, Europa, USA, Karibia. Bli med på langtidsferie til Marbella på Costa del Sol, Estoril på Portugals riviera eller Peloponnes i Hellas.


Langtidsferie 2020

På våre Det Gode Liv langtidsferie har vi voksne, norske verter som bidrar til trygghet og sosialt. På Travelmarket vurderer vi en langtidsferie til mindst at være uger lang, og. Mange velger til og med å bruke hele vinteren på langtidsferie i Spania. Byen ligger timers kjøretur sør for Bangkok ved vestkysten av Siambukta.


Reis til varmere strøk om vinteren, på langtidsferie. Nyt livet i Spania eller på Kypros. Er du lei av kulde og synes vinteren blir for lang? Da har du muligheten til å være med oss til Solkysten og Fuengirola, hvor solen skinner 3dager i året.


Langtidsferie 2020

En langtidsferie er for deg som ønsker en lang ferie som både kombinerer planlagte utflukter med norsktalende reiseleder og har dager til eventuelt å fordype . Tilbring vinteren i trivelige Nerja som har ca 3solskinnsdager i året. Bestill reisen hos Bennett Ferie. Bo på lekre Hotel Suitopia. Opptil måneders reiselengde.


Vi fortsetter selvsagt med våre to populære resort i Calahonda som er perfekt for de. Bli med oss til Almunecar på langtidsferie i Sør-Spania denne vinteren! Oslo Lufthavn - ALLE REISEMÅL. Search for two departure airports.


Langtidsferie 2020

Flere og flere får opp øynene for vår langtidsferie i Albir. Ta en pause fra vinteren med en ferie til varmere strøk. Vi har stort utvalg av reisemål til gode priser. Hvordan er det å reise på langtidsferie med VI OVER 60.


I år har du hele steder å velge mellom fra Spania, . Har du lyst å reise på ferie til Spania over kortere eller lengre periode, men ikke på chartertur? Kanskje du vil ta med hele familien på ferie? På en langtidsferie er vi afsted i 2-uger, og den ekstra tid giver bedre. Med 3soldager i året har Kypros det beste klimaet i Middelhavet.


Våre reiser garanterer sol, og godt humør. Bli med Carpe Diem på sosial og hyggelig langtidsferie til Kypros, Pafos! Del turen med dine venner: Spania - Benalmadena. Olsen Travel arrangerer. Avreise fra Roma den 17.


Vi arrangerer unikke langtidsferier, der giver en rejseoplevelse for livet! Riis Rejsers langtidsferie med bus er perfekt for dig, som elsker at rejse over land til det lune Sydeuropa. Vi kommer rundt til mange af de store . Selve begrepet langtidsferie trenger ingen nærmere introduksjon,. Program Inkludert i prisen.


Langtidsferie 2020

Førsteklasses leiligheter nær Marbella på Costa del Sol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg