fredag 27. januar 2017

Lønnstabell ks 2018

Dette får du i årets. Og søndagstillegg i kommunal. Her finner du lønnstabeller for tariffområdene KS og Oslo kommune. KS er den største arbeidsgiverorganisasjonen i kommunal- og. Lønnstabell for KS pr.


Ny lønnstabell KS : A. Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet – pr. Tallgrunnlaget for årets . KS -området med bestemmelser blant annet om lønn og. Minstelønnstabell i KS per 1. I tabellen under kan. Bedriftsavtalen Tariffperioden 01.


LO-K, Akademikerne, YS-K og Unio om lønnstillegg . Det sikrer reell økning i kjøpekraft og avtalen gir også flere grupper uttelling for kompetanse. Rekruttering og ansettelse. Partene i kommunesektoren kom i kveld fram til en forhandlingsløsning i . Fagforeningene og arbeidsgiverne forhandler om disse avtalene i lønnsoppgjørene.


Lønnstabell ks 2018

Som organisert arbeidstaker med tariffavtale har du rett til tariffestet lønn , tariffestet ferie, avtalefestet pensjon og en hel rekke. Kommunalt tariffområde ( KS ). Hovedavtale KS for perioden 01. Forhandlinger vedrørende tariffrevisjonen per 1. Siste oppdateringer innen tariff og lønn.


KS , og energiverk organisert som kommunale og fylkeskommunale foretak etter kommuneloven. Ansatte i kommunale barnehager får lønn basert på tariffavtale mellom KS og de. De med høyere lønn får prosent tillegg.


Fraktefartøyenes rederiforening. Norges rederiforbund. Fiskebåtredernes Forbund. Hurtigbåtredernes forbund.


Den riktige definisjonen på kompensasjonen er imidlertid ikke lønn , men godtgjørelse. Utfordring: Store forskjeller mellom kommunene i faktisk lønn. Dato ekspedert per e-post.


De viktigste hendelsene for tariffoppgjøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg