mandag 9. januar 2017

Hodepine skjema

Her finner du en rekke skjemaer som kan hjelpe deg med å kartlegge hodepinen din. Skjemaene er fine å ta med seg til lege eller spesialist til diskusjon. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Lett hodepine (greit å fungere).


DAGBOK-KORT FOR REGISTRERING AV HODEPINE. Fyll ut dagbok-kortet hver gang du har hatt hodepine.

Skriv på baksiden dersom du trenger mer plass). Som postdoktor ved NTNU og lege ved St. Olavs Hospital forsker Tronvik på hodepine i tillegg til at han behandler hodepinepasienter i . En tommelfinger regel må være: Enhver hodepine som kommer tilbake over tid og på noen måte går ut over ditt daglige liv bør diagnostiseres hos legen. Egenmeldingsskjema ved 1. Fastlege: Sivilstatus:.


Lav forekomst av hodepine henger klart sammen med lavt stoffskifte, viser en ny undersøkelse. Det er motsatt av hva vi hadde forventet, sier .

Nyttige skjema , apper og tester . Ja, det finnes, selv om din hodepine er ikke nødvendigvis forårsaket av matintoleranse. Dersom har du hatt dårlig hodepine , men har ikke identifisert årsaker til . Det gir en indikasjon på hvor stor innvirkning hodepinen har på livet ditt. Det kan brukes før du oppsøker . Mange har flere typer hodepine , og det kan være vanskelig å skille mellom.


Du får tilsendt grundig informasjon og noen spørre- skjema som vi ber deg fylle ut . I papirversjonen ser vi at mange ikke leverer inn skjema etter avtale. Hodepine som forverres når en ligger, kvalme, opp- kast, synsvansker, irritabili- tet, nedsatt våkenhet. Etter korsrygg og nakkeplager, er hodepine den tredje største plagen vi ser hos oss. Brekninger Hørselstap.


Har du hatt stadig hodepine ( hodepine som kommer og går, og som ikke skyldes forkjølelse eller annen sykdom) i løpet av de . Videre ytes økonomisk støtte til vitenskapelige prosjekter relatert til hodepine etter søknad til styret på fastsatt skjema. Gjennom livet har de fleste av oss hatt smerter (som lett hodepine , forstuelser eler tannpine). Har du i dag smerter av et eller annet slag enn slike dagligdagse.


Migrene er en vanlig type hodepine. De fleste som får migrene får det før års alderen.

Andre kroniske smertetilstander inkluderer hodepine , ulike mage- og underlivssmerter,. Et nyttig skjema for kartlegging er intervjuguide ved smerteproblemer. Inneklima kan dokumenteres ved bruk av skjema Dokumentasjon av inne-. Hjernen og ryggmargen omgis av en væske som kalles spinalvæske. Noen sykdommer kan gi forandringer i denne væsken.


Ved en spinalpunksjon tas det en . En ny studie viser at strålingen fra mobiltelefoner ikke gir hodepine. Underveis skulle de fylle ut et skjema for når de fikk hodepine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg