tirsdag 10. januar 2017

Grillet salma laks i folie

En enkel måte å grille laks på er å ha alt i en foliepakke. Har du ikke grill kan du også tilberede denne i stekeovnen. Få en enkel oppskrift her. Grillet laks i folie.


Helgrillet laksefilet er en klassisk og god rett som passer til alle middager ved grillen. Nyt med familie og venner på neste hagefest!

Bakte grønnsaker er det perfekte tilbehøret til grillet laks. Se hvordan du kan gjøre lakseretten din enda bedre. Perfekt til grillsesongen! Salma laks i folie er enkel og god fiskemiddag! Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på.


Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen. Før grillingen kan starte, er det smart om du lar fisken få romtemperatur før du legger. Den kan stekes i stekeovn eller tas med ut og legges på grillen.

Det vil si: det er den sikre måten å grille laks på. Derfor opplever vi en økt bruk av folie i sommerhalvåret. Skjær laksen i porsjonsstykker. Fordel vårløk og paprika på tykke ark av aluminiumsfolie.


Legg laksestykkene oppå. Foliebakt laksepakke med scampi og masse grønnsaker blei kjempegodt og falt i. Laksefilet – eg brukte salmalaks. Det går fint an å lage porsjonspakker med laks på grillen, eller grille laksen og grønnsakene for seg sjølv. Vask, rens og del opp fisk og grønnsaker. Fordel grønnsakene på aluminiumsfolie og legg laksefiletene over.


Strø på litt salt og pepper. Pakk inn og stek på grill. Helstekt laksefilet - Oppskrift - Godt. En hel laksefilet bakt i ovn er fin mat når det er mange rundt bordet. Kilde: Eksportutvalget for fisk.


Stekt salmalaks og ovnsbakte grønnsaker. Bakes midt i ovn på 1grader i omtrent 15- minutter.

Nå når jeg har fått smaken på Salmalaks klarer jeg ikke å la være å kjøpe Salmalaks når det står laks på handlelisten… Her kommer en . Her kan du dele dine beste oppskrifter og tips,. Kremet grønnsakssuppe med grillet laks. Velg først og fremst fet fisk slik som kveite, laks, breiflabb og ørret. Slankere fisk som piggvar.


Kald aspargessuppe med grillet salmalaks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg