onsdag 3. oktober 2018

Thon hotel astoria

Fantastisk oppskrift med god passform i de ulike størrelsene. Ordre med kun oppskrifter blir kansellert! Singeloppskrift og i Hverdagsfavoritter 2. Det enkleste kan ofte være det beste.


Thon hotel astoria

Alpakka Silke og Tynn Silk Mohair fra Sandnes Garn. Sandnesgarn krever et kjøp på minimum nøster garn fra dem pr. Det er først og fremst brukt ALPAKKA SILKE , SILK MOHAIR og TYNN SILK. Strikkeoppskrifter fra Sandnes Garn selges kun sammen med garn.


Beige fargen brukt på settet er . Norges største eksklusive spesialist på kvalitetsgarn i alpakka og de fineste alpakka -blends med babyalpakka, mulbærsilke og peruansk highland ull. Det kan derfor ta opptil timer før oppskriften blir sendt. Vi har et stort og eksklusivt utvalg av garn, oppskrifter , stikkepinner og tilbebør. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Thon hotel astoria

ALPACA ROSE er et vidunderlig silkemykt og skinnende garn av britisk alpakka og rosefiber laget ved The Border Mill i Skottland. Oppskrift selges kun . C til finere alpakka , silke og ubehandlet ull. Viking Alpaca Silk ( alpakka, silke),. Camarose Økologisk Sommeruld ( merino, bomull). TRESKO inneholder ull og nylon.


Det er Sandnes Garn sitt 3-tråds velkjente, slitesterke strømpegarn. OSLOLUA MOHAIR EDITION Denne oppskrift er på norsk. For oss på Rauma handler det om å vekke skaperglede og å inspirere til kreativitet.


Thon hotel astoria

Og om lokal bærekraftig produksjon og om å belønne godt håndarbeid. Duo fra Sandnes garn er en blanding af merinould og bomul og derfor blødt som bomuld og lunt som uld. Alafosslopi kosegenser barn 5-oppskrift svensk.


Chunky rillejakka - Ragland Jakke opskrift i tråde børstet alpakka ( Norsk). Vår samarbetspartner Sandnes Garn bjuder på mönster till kofta och mössa .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg