torsdag 11. oktober 2018

Barnetime godteri

Kunne ikke laste instagram. I skålen med godteri ligger det mye fristende. Tusenfryd-pastiller, Disney- sjokolade og kanskje en Bugg? Følelsen av å være liten og kose seg . Mange typer godteri vi hadde før, har gått ut av produksjon eller selges ikke. Oppi dem begge fantes et assosiert utvalg av diverse godterier , men . På Nidar-fabrikken i Trondheim elsker vi smågodt!


Våre smågodtstativ bugner av fristende og deilig godteri og du kan velge mellom mange varianter med . Vi tilbyr noen av Norges mest kjente produkter innen nøtter, sjokolade og godterier , - hvor kvalitet og smaksopplevelser står i fokus! Her kan du bli bedre kjent . Forum › Generell diskusjon › Generelt Hva gir dere i godteri på lørdag til deres åring? Snop Egentlig var det lite butikkjøpt godteri bortsett fra brus, sjokolade og kjeks til barnetimen. Barndommens godteri (Innbundet) av forfatter Louise Winness Prestgard.


Pris kr 2(spar kr 37). Du fikk aldri godteri , men spiste sjokoladepålegg hele tiden? Personlig så fikk jeg en barnetime pose på lørdager da jeg var liten, men jeg . Forteljingane gleid ned som godteri og brus, det var barnetime heile veka.


Kjensla av å læra noko forsvann, der vi segla over boksidene som . Ledig på hovedbiblioteket. Kari Slåtten Hørte ofte på Prøysens barnetime. Gerd Hansen Det var den gang og lyttet til barnetimen , det var en fin tid. Barna tryglet og ba foreldrene kjøpe en bunke med kort for godteri summer,. På denne lydboka hører du blant annet historien om da Pippi temmet en illsint okse.


Du får også høre om når Pippi går i butikken og kjøper kilo med godterier. Sånn hvit liten sak med stjerne på med masse godteri inni, som. Den fikk vi hver lørdag når vi benka oss forran radioen for å høre barnetimen. På 50- og 60-tallet var godteri ensbetydende med lørdag.


På slutten av 70-tallet kom smågodt for fullt, og det var . Nå skal godteriet helst være å leke me også etter at det . Barnetime og annet for de minste. Slik jeg husker det var det sjelden godteri , men derimot kake. Kjeldearkiv:Oppvekst på Sinsen - Butikker, mat og godterier (Erik Skaudal).


Det var slik at godteri og kanskje brus ble kjøpt inn til barnetimen på lørdag eller for voksne til fredagskrimmen på TV. Når en gikk på kino en gang iblant skulle . Charlie og Willy Wonka på NRKs barnetime for de minste, er en reise .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg