tirsdag 30. oktober 2018

Britax two way montering bakovervendt

Forbered bilbarnestolen for montering i bil. Britax Römer TwoWay er et småbarnssete godkjent bakovervendt opp til kg. Setet kan også monteres fremovervendt (anbefales ikke).


Se og last ned PDF-filen, finn svar på ofte stilte spørsmål og les tilbakemeldinger fra brukere. Two - Way er elsket av .

Der er en forklaring, blå er bakovervendt og rød forover. Bilstolen tilbyr flere tiltbare stillinger som både forover- og bakovervendt. Monteres enkelt med trepunktsbelte eller topunkts midjebelte. Det jeg liker med setet er at det er veldig lett å montere , noe som er ganske kjekt når man skal flytte det. Hun skal bruke ett britax sete ( two way elite) når vi skal til østlandet i morgen.


Bakovervendt ,med god liggestilling. Hvorfor ikke sette det bakovervendt ? Tyngre seter ville jeg ikke montert fremover med bilens belter.

Britax römer two way instruktion - talecenvapho. Britax Hi - Way Kile som forbedrer skråningen ved montering av. Britax two - way er den perfekte bilstolen å ha med på reise da den er lett og kompakt. Fleksibel montering med bilens trepunktsbelte eller topunktsbelte.


Bilstol two way i cosmos black fra Britax gjør bilreisen sikker og trygg for. Kan være både forovervendt eller bakovervendt. Av og til kan dårlige bruksansvisninger føre til at stolen blir montert feil:. Max-Way og Hi - Way fra Britax samt Besafe Izi Plus. Grei og lett å montere og tar ikke så stor plass som endel andre seter.


Nå tror jeg faktisk two way også kan gjøres om til beltestol, men jeg har ikke satt. Det anbefales forøvrig å ha barn bakovervendt i bil til de er minst år. Syns egentlig de aller fleste stoler er enkle å montere , bare man går. Montering av bilbarnesetet på et bakovervendt bilsete (f. eks. van, minibuss) er kun tillatt . BRITAX RÖMER Kindersicherheit GmbH. Her sitter han bakovervendt i sitt Akta Graco DuoLogic sete montert.


For dager siden - Når babyen har vokst ut av babystolen, er tiden kommet for en bakovervendt småbarnstol. Denne bruker du så lenge som mulig, gjerne opp i .

Britax bilstol er enkel å montere og barnet ditt kan reise sikkert i bilen. Dyp polstret beskyttelse mot sidekollisjoner . Er det noen som har tips til bakovervendt barnesete til aldersgruppen 2-3. Jeg ønsker et sete som tar minst mulig plass, og som i tillegg er lett å montere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg