mandag 1. oktober 2018

Korte ordtak om livet

Inspirerende, morsomme og underfundige ordtak om livet og det å være menneske. Livet er å tapetsere på nytt og på nytt. De menneskene som får mest ut av livet , er ikke de som har levd et sekel , . Livstips fra store tenkere. Det er ingen grunn til å bry seg.


Ordtak om livet (Foto: Dreamstime. com).

Her finner du hundrevis av sitater, både . Denne Pinnen ble oppdaget av Alketa Lokaj. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Mange ordtak sortert etter kategorier.


Jeg elsker sitater og fine ord :-) Noe er rappet fra dere mine venner! Arbeid tiltaler meg, jeg kan se på det i timesvis. Hvorfor gjøre i morgen, det man kan gjøre i dag.


Han som ikke arbeider seg svett, han eter seg . Du må ta det som det er.

Av alle de ord og vendinger vi bruker hver dag fra det øyeblikk vi våkner, er nok disse de. Skynd deg å være kjærlig! Kategori: Henry Frederic amiel.


Noen kjærlighetshistorier er ikke store romaner, men korte noveller. Det beste å holde på her i livet , er hverandre. De er folk som utnytter oss for å få noe i retur. Så er de ikke der når vi . Husk at hver dag er den første i resten av ditt liv. Man kommer ikke over avgrunnen i to korte hopp.


De fleste skygger i livet vårt, skyldes at vi selv står i veien for solen. Hvis noe ikke lykkes for. Tre-fire ganger i livet har vi sjansen til å være tapre, og hver eneste dag har vi sjansen til. I tillegg til kjærlighetsdikt finnes det en mengde romantiske sitater om kjærlighet.


Igjennom årene har mange kloke mennesker satt ord på det . Målt på langs er livet kort , Mennesker, Livet. At vi ikke får noe studentopprør i dag kan bare skyldes at norske studenter er beskyttet av sin egen uvitenhet om hva . Arte et marte = Med kunst og krig. Ars poetica = Skaldekunst.

Med fredelige og krigerske . Dikt om livet – flotte og motiverende dikt. Leter du etter et dikt om livet ? Om arbeid Om glede og sorg Om kjærlighet Om livet Om livsfilosofi Om livsvisdom. For alle mennesker er livet kort , og ikke til å vinne tilbake. Resten av allt är vårt Emma Hamberg.


Att förstå sin egen utsatthet : stöd för professionella i människovårdande yrken Jakob CarlanderAndreas . Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk. Noen ganger synes livet uoverkommelig vanskelig og tungt, selv når solen skinner. Bare det å komme gjennom dagen i dag kan være en stor . Ta ikke livet for alvorlig, du kommer aldri levende fra det allikevel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg