onsdag 24. oktober 2018

Kjerringråd mot sprukne hæler

I verste fall kan kjerringråd også gjøre lidelsen verre. Bland ut 1-teskjeer potetmel i litt vann, og du vil trolig merke effekt allerede etter et . Femelle har funnet frem noen gode kjerringråd som skal hjelpe mot. En samling kjerringråd og folkemedisinske råd for vanlige problemer.


Wicklund har skrevet boken Praktiske kjerringråd til husbruk.

Strø denne blandingen der maur dukker opp. Sprittusj på dukken og bleie i do: Tobarnsmorens beste kjerringråd. Ellers er en vanlig metode å strø på potetmel når man har sølt på . For behandling av sår stump har det også vært mange gode, gamle kjerringråd som synes å. Hit hører bruk av morsmelk på huden, pudring med potetmel.


Da tok de i bruk kjerringråd som innebar blant annet edikk,. Har du katt, kan du bruke kattesand i stedet for potetmel og bakepulver”.

Les andre kjerringråd for bruk av potetmel hos HOFF SA. Et godt og gammelt kjerringråd er å ha potetmelet klart når bleieskiftet skal tas. Gjennom mange år har jeg samlet på kjerringråd for små og store plager.


Gni det solbrente stedet forsiktig med en passende mengde potetmel - legg gjerne . Back to post : Tips mot diare – 6 . Potetmel gjør nemlig underverker mot sår og irritert hud. Hvis man søler kaffe på gulvteppet, kan man helle rikelig med potetmel over den våte flekken. Neste dag støvsuges melet opp, og det er ikke noe å se på teppet. Vi er ikke veterinærer, men her er et kjerringråd som fungerer veldig bra. Ta potetmel på de angrepne stedene på hunden og la det sitte på til . Eller prøv et gammelt kjerringråd og ha litt potetmel i vannet om du ikke ønsker at tulipanene vokser så raskt.


Mange vil kanskje tro at potetmel kun funker til matlaging, men der tar de feil. KJERRINGRÅD FOR Å ØKE MELKEPRODUKSJONEN: - Te: Tørket anis. Les kjerringrådene for pollenallergi, forkjølelse, bananfluer og mye mer! Rør ut et par teskjeer med .

Resistent stivelse kan faktisk også få i gang tarmen. Den enkleste måten å få i seg dette er faktisk gjennom potetmel. Hvordan bli fort frisk. Kjerringråd ved omgangssyke. Nedenfor følger noen gode kjerringråd.


Bland litt potetmel i et glass vann og drikk det. De aller beste kjerringrådene mot hodepine, forkjølelse, insektstikk, håravfall, kløe,. Har du sensitiv hu bør kjerringrådet utprøves med varsomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg