torsdag 11. oktober 2018

Duplo verdens dyr

Duplo verdens dyr

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Dra på safari på den afrikanske savannen, og lat som om . Tag på safari på den afrikanske . Mød dyrene i deres vante omgivelser. Vår lavpris: kr 878 . Opplev verdens dyr med dette spennende lekesettet for småbarn! Premien blir en flott.


Les tester og omtaler før du kjøper. Her finner du alt fra kreative LEGO. På lager i nettbutikk. Med Kreative dyr -settet kan du gi barnet ditt en hel verden av kreativ byggemoro med dyretema! Bruk inspirasjonskortene som viser hvordan unge byggmestere . Forside - yesvileker.


Små oppdagere kan reise fra sted til sted med båt eller fly og lære om . Masse forskjellig duplo selges. Blant annet delene fra alle verdens dyr og settet lastebil og gravemaskin. Også med to grønne brett. Fodr dyrene ved hjælp af truget og vandspanden. Bli den første til å omtale dette produktet.


Duplo verdens dyr

Når du trykker dyrene ned på plassene sine kan du høre de ulike dyre lydene, og traktoren spiller også musikk. Oplev verdens dyr med dette eventyrslegetøj til små børn! Passer til børn i alderen til 5. Inneholder i alt 1deler. Flyv ud i rummet i et rumskib.


Duplo Min første boks med dyr. Hagen og verden der ute med biler, fly og båter. DUPLO -serien åbner op . Og naturen med planter og dyr. Det lages til og med musikk og bedrives sport eller ståkes på idrettsplassen.


Duplo verdens dyr

Hos LirumLarumLeg kan du altid købe . Agent Cyan Katarina Den er jo kjempesøt! Flott at de lager nasjonalpark hvor pandaene og kjempepandaen kan leve uforstyrret! Små barn vil elske å bygge sitt eget dyretog med settet. Hjelp dem å sortere klossene etter farge, og snakk med dem om hvert av de fine dyrene mens dere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg