fredag 12. januar 2018

Kappahl bukser

Bukser til dame i flere passformer og modeller. Du finner garantert et par som passer deg. Følg oss på KappAhl og se hva som skjer bak kulissene. SALG på bukser til dame.


Kappahl bukser

Gjør et motekupp på fine og trendy bukser til nedsatt pris. Handle enkelt online hos KappAhl ! Ved å klikke på SEND” godkjenner du våre Personvernerklæring (se over) og vil motta nyhetsbrev fra KappAhl. Du kan når som helst avregistrere deg. XLNT En svart bukse i myk bomullsstretch. Elsker du bukser like mye som oss, men synes det er vanskelig å finne riktig passform?


Vi har bukser som passer perfekt til deg og dine former. Nickie Boyfriend bukser. I vår bukseguide kan du. Den rutete buksen er sesongens viktigste hverdagsplagg. Vide ben eller smale ben, vi har mange modeller å velge mellom.


Smale slim-fit bukser til Dame. Sesongens selvsagte mote-måha er culotte- buksen med stilsikker vidde og kortere lengde. Mange modeller og bærekraftige materialer. Leggings, treggings, chinos, joggebukser, cargobukser og finbukser. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.


Sustainability Label . Her finner du herrebukser i mange modeller og passformer til hverdag, jobb og fest. Velkommen til KappAhl ! Velg blant dressbukser, chinos, og linbukser. En stilsikker og klassisk buksemodell som passer alle dager i uken.


Kappahl bukser

Flere fine farger og modeller. På nett og i butikk hos KappAhl. Hos KappAhl tilbyr vi jeansmodellen Slim. En jeans med smal klassisk passform og normal midje. Våre XLNT jeans finnes i flere modeller i størrelser opptil 54.


Kjøp dameklær hos KappAhl ! Bærekraftig og prisgunstig mote til hverdag, jobb og fest. Den klassiske chinos- buksen er den perfekte basen i garderoben din. Straight fit-jeans med rette ben og normalhøy midje, i elastisk stoff.


Kappahl bukser

Finnes i tre farger – sort, mørk denim og denim. Femlommersmodell - Normal . Da er du kommet til riktig sted. Bli inspirert og få smarte tips i vår . Vi elsker kombinasjonen av strikk og bukser i imitert skinn#129505; Er du enig?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg