torsdag 18. januar 2018

Gummistøvler i vaskemaskinen

Vi fører det sveitsiske merket 4Pets og deres hundebur i serien Proline. Dette er solide og robuste hundebur i aluminium , som er designet for god sikring av . Hundebur fra Trixie, Dogman og Stefanplast finner du her. Fast frakt på hundebur. Aluminiums ramme Ekstra stabil, sikkert og lydsvak Lukket . Stort udvalg af hunde købes, sælges eller bortgives gratis.


Se billeder af de søde hunde og . Søker du hundebur til bil til reise med hund? Vår dyrebutikk fører et meget stort utvalg av Herkules hundebur spesielt tilpasset til bil. Bilbur fra Herkules er et trygt og godt kvalitetsvalg når du skal velge . Denne Pinnen ble oppdaget av Lene Moen.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Særlig etterspurt på bakgrunn av høy sikkerhetsfaktor. NAF har testet hundebur og hundeseler til sikring av hund. Det er testet kollisjonssikkerhet, komfort for hunden og brukervennlighet. Bur og vegger er bygget opp med sterke og lette alu -profiler, helt vedlikeholdsfrie ! Instinct hundebur sølv.


Gummistøvler i vaskemaskinen

Luftig og komfortabelt hundebur i aluminium. Specs: Til hun Til. Lave priser og rask levering. XL Sammenleggbart hundebur m. Nyheten Trixie hundebur i aluminium får bort ulyder fra bur i bilen - og gir topp sikkerhet for hunden din! Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Leveres direkte til døren – Velkommen! God plassutnytting i bilen med et kompakt og sikkert design. Vi anbefaler alle hundeeiere å investere i et trygt og godt bilbur.


Buret er supert å bruke innomhus også, ikkje berre i bilen. Info: Stødig og lydløst. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte . Kollisjonstestede hundebur.


Ulike bur, hundegrinder, bærevesker og annet du trenger for at hunden din skal ha det trygt og godt både i hjemmet, på reise og i bilen. Køb hundebur af metal eller aluminium til fast lavpris hos din discount dyrehandel her. Les vår burguide her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg