mandag 8. januar 2018

Bostøtte

Sliter du med å betale husleia eller boliglånet ditt? Har du lave inntekter og høye boutgifter? Da kan du ha rett til bostøtte. Les mer om hvem som kan få bostøtte.


Er du med i overgangsordningen, bør du lese mer om trekket . Søknadsfristen er den 25.

Fyll ut opplysninger som gjelder den 1. Du kan få bostøtte enten du er leiebo. Her kan du beregne om du kan få støtte. Husbanken og kommunen samarbeider om bostøtteordningen.


Kommunal bostøtte er en ordning for husstander som bor i en kommunal bolig eller i en bolig tildelt av Boligetaten og som har lave inntekter i forhold til husleien. Bostøtte kan du søke hvis husstanden din har lave inntekter og høye boutgifter. Det er satt øvre grenser for hvor høy inntekt du kan ha.


Med noen unntak kan alle. Hvem kan få tilbudet?

Sjekk om du kan få bostøtte. Kommunen har all kontakt med deg som søker. Bostøtte skal hjelpe personer med lave inntekter og høye boutgifter . Bostøtte er for personer og husholdninger med lav inntekt og høye boutgifter.


Men i noen tilfeller må det sendes ny søknad. I Norge er det slik at man generelt må finansiere bolig selv. Men dersom man har lav inntekt og høye boutgifter, kan man i visse tilfeller motta bostøtte. Har husstanden lav samlet inntekt, bør du undersøke muligheten for å motta bostøtte. Beregn om du kan få støtte.


Fant du det du lette etter? Servicesenteret i Frøya kommune er behjelpelig med å svare på spørsmål rundt bostøtte. I tillegg veileder vi også ved utfylling av skjema samt hvilken . Hvis dette overstiger en øvre grense, har du ikke rett på bostøtte.


Inntekt består av: Brutto . Husstander med lav inntekt og høye boutgifter kan søke om bostøtte. Du må søke kommunen om bostøtte. NAV Våler behandler søknaden, og har all kontakt med deg . Regjeringen vil gi 2. Personer i førstegangstjeneste eller studenter uten egne barn kan ikke få bostøtte.

Alle over år kan søke bostøtte , unntatt studenter og personer i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg